Gå til hovedindhold

Din karriere og kompetenceudvikling

I Børn og unge i Aarhus lægger vi vægt på, at medarbejdere og ledere udvikler sig igennem et helt arbejdsliv. Derfor tilbyder vi gode muligheder for kompetenceudvikling og videreuddannelse.

To voksne i en børnehave
 • Læs op

Indhold

  Styrk din faglighed

  Som pædagogisk medarbejder arbejder du med at styrke læring, udvikling og trivsel hos børn og unge. Det kræver viden og opmærksomhed på blandt andet udvikling af sprog, motorik, mental sundhed og meget mere.

  I Børn og Unge har vi pædagogiske medarbejdere, der med specifikke kompetencer er lokale ressourcepersoner i arbejdet med eksempelvis sprog og motorik. Det kan også være, at du er mere interesseret i klima og bæredygtighed og derfor brænder for at blive det lokale fyrtårn, der kan hjælpe og inspirere kollegerne til at arbejde med børnene som fremtidens grønne medborgere.

  Find eksempler på nogle af de faglige indsatser i Børn og Unge:

   

  Fra medarbejder til leder

  Drømmer du om en karriere som leder, kan vi tilbyde tre forskellige ledertalentforløb. Forløbene har fokus på såvel afklaring som udvikling af dit lederpotentiale. Dyk ned i de enkelte forløb nedenfor.

  Som ny leder sørger vi for, at du bliver klædt godt på til at varetage dit nye ansvar. Vi tilbyder blandt andet mentorordning, introduktionsforløb og flere redskabsrettede kurser.

  Du får også mulighed for at trække på de mange pædagogiske og specialiserede kompetencer, som findes i Børn og Unge.

  Læs om vores tilgang til god ledelse:

  Sidst opdateret: 24. april 2024