Gå til hovedindhold

Nyheder fra Aarhus Kommune

644 resultater

Smid det i skraldespanden!

17. jun. 2024

Cigaretskod ved parkbænken, udtrådte tyggegummiklatter på strøget og brugte snusposer på letbanens perron. De små stykker affald ender alt for ofte udenfor byens affaldsspande. Måske er det derfor, at det er den type affald, der generer aarhusianerne allermest.

Ny festival sætter strøm til aarhusianernes seksuelle sundhed

12. jun. 2024
Nyheder fra Sundhed og Omsorg

Med en mangfoldig palet af musik, talks, teater, comedy, kreative værksteder og engagerende samtaler sætter Krop og Kærlighed Festival 2024 under Aarhus Festuge gang i samtalen om krop, køn, identitet, kærlighed og seksualitet. Krop og Kærlighed Festival 2024 fylder den 5.-7. september Byparken med musikalske toner fra blandt andre Lydmor og døtre som en del af Aarhus Festuge. Oplev også en lang række events og aktiviteter for både børn, familier, unge, voksne og ældre

Kommentar til sundhedsstrukturkommissionens anbefalinger fra borgmester og rådmand

11. jun. 2024
Nyheder fra Sundhed og Omsorg
Nyheder fra Borgmesterens Afdeling

Sundhedsstrukturkommissionen har offentliggjort sine analyser og anbefalinger for fremtidens sundhedsvæsen. Anbefalingerne fra Sundhedsstrukturkommissionen rummer blandt andet tre forvaltningsmodeller for sundhedsvæsenet. Borgmester Jacob Bundsgaard og rådmand for Sundhed og Omsorg Christian Budde ønsker at styrke det primære sundhedsvæsen tæt på borgeren.

Aarhus Kommune får stort millionbeløb i selskabsskat

08. jun. 2024
Nyheder fra Borgmesterens Afdeling

Byrådet i Aarhus Kommune får mulighed for at prioritere investeringer i velfærd, grøn omstilling og tryghed. Den årlige beregning af selskabsskat fra Indenrigs- og Sundhedsministeriet viser, at Aarhus Kommune helt ekstraordinært i 2025 får ca. 579 millioner kroner mere i selskabsskat end forudsat i budgetterne.

Velkommen velfærdsteknologi - ny udstilling på DokkX

06. jun. 2024
Nyheder fra Sundhed og Omsorg

Invitation til åbningen af ”Velkommen velfærdsteknologi”, mandag den 10. juni kl. 11.00 -12.00.

Nyt investeringsråd skal med 105 millioner kr. styrke ældre aarhusianers sundhed

04. jun. 2024
Nyheder fra Sundhed og Omsorg

Byrådets etablering af en sundhedsfond på 105 mio. kr. skal imødekomme fremtidens udfordringer på ældreområdet. Sundhedsfondens investeringsråd, som skal pege på veje til sund aldring for borgerne i Aarhus, er netop blevet udnævnt og godkendt af byrådet.