Gå til hovedindhold

Nyheder fra Aarhus Kommune

634 resultater

Sønder Allé får cykelsti og mere grønt

22. feb. 2024
Teknik og Miljø

Det skal være slut med at frygte for livet, når du cykler på Sønder Allé. Til marts bliver gaden opgraderet med cykelsti og plads til mere grønt.

Aarhusianere får nyt værested i Sydhavnen

22. feb. 2024
Sociale Forhold og Beskæftigelse

Værestedet i Jægergårdsgade er samlingspunkt for mange hjemløse og socialt udsatte aarhusianere, men efter mange års brug er rammerne slidt ned. Med flotte donationer fra Salling Fondene og Danske Commodities kan brugerne se frem til et nyt fristed med plads til fællesskab og forskellighed.

Vejstøjen stiger i Aarhus: Rådmand kalder byrødder til debat

20. feb. 2024
Teknik og Miljø

Flere aarhusianere, en stadig tættere by og flere biler på vejene får støjen til at stige i Aarhus. Teknik- og miljørådmand vil have aarhusianere og byråd med i debatten om en ny støjhandlingsplan, der sætter retning for, hvordan støjen skal begrænses og forbygges.

Nyt partnerskab knytter Aarhus og Lviv tættere sammen

12. feb. 2024
Borgmesterens Afdeling

Som led i et fire-årigt samarbejdsprojekt mellem danske og ukrainske kommuner, har Aarhus Kommune, Aarhus Vand og Lvivs vandselskab fået bevilget midler fra Udenrigsministeriet til de første dele af et større partnerskab, der skal nedbringe Lvivs udledning af spildevand, samt afklare hvordan man kan arbejde videre med at nedbringe vandspild og styrke håndtering af overfladevand i Aarhus venskabsby, Lviv.

Grøn energi-gigant opbygger stort kraftcenter i Aarhus

08. feb. 2024
Borgmesterens Afdeling

Nature Energy er en af verdens største producenter af biogas og peger på Agro Food Park i Aarhus som et fremtidige kraftcenter for innovation og udvikling.

Giv nemt din pant videre

08. feb. 2024
Teknik og Miljø

Det skal være lettere at give sin pant videre i Aarhus til glæde for både byens pantsamlere og klimaet. Derfor genindfører Aarhus Kommune nu pantringe på flere end 100 skraldespande i midtbyen.