Gå til hovedindhold

Ledelseshjulet

Ledelseshjulet i Børn og Unge giver et overblik over den strategiske ledelsesudvikling i Børn og Unge på forskellige tidspunkter i et lederliv. Læs mere om de forskellige elementer i Ledelseshjulet og find inspiration til god ledelse.

 • Læs op

Indhold

  Ledelseshjulet

  Dette gælder både talentudvikling af medarbejdere med lederpotentiale, men også talentudvikling af ledertalenter i organisationen, som har potentiale for på et tidspunkt at bevæge sig videre i lederjobbet – eksempelvis på et andet ledelsesniveau. 

  Fra leder af medarbejdere til leder af ledere

  I Børn og Unge har vi også et udviklingsforløb for ledere af medarbejdere med lyst og potentiale til at tage næste skridt mod en lederstilling som leder af ledere.

  Fra medarbejder til leder

  I Børn og Unge har vi tre forskellige ledertalentforløb som på forskellige måder kan være med til at afklare og udvikle ledertalenter i organisationen. Fælles for de tre forløb er, at det er medarbejderens leder, der indstiller medarbejderen til at deltage i et ledertalentforløb. Du finder de tre forløb på nederst på siden. 

  Den primære introduktion for den nye leder sker på den nye arbejdsplads. Derudover er der en fælles introduktion for nye ledere i Børn og Unge, som blandt andet består af en række obligatoriske kurser samt en fælles introduktion for nye ledere på tværs af Aarhus Kommune.

  Overblik over læringsaktiviteter det første år som leder (pdf)

  E-læring - Introduktion til Børn og Unge

  Der er sket en fejl, der er sendt en besked til support: personContactCard

  Sidst opdateret: 18. september 2023