Gå til hovedindhold

Botilbud

Har dit barn eller ung et betydeligt og varigt handicap, kan du søge om at få et botilbud til dit barn. Hvis dit barn får bevilget et botilbud, vurderer vi, hvor dit barn skal bo.

 • Læs op

Indhold

  Dit barn skal henvises til botilbud, kontakt din sagsbehandler for nærmere rådgivning før du kontakter et botilbud.

  Birkebakken

  Døgnophold til børn, unge og voksne med betydeligt og varigt fysisk og psykisk handicap.

  Familiepleje

  Børn og unge med betydeligt og varigt fysisk eller psykisk handicap og sociale problemer kan få familiepleje som et supplement til deres egen familie.

  Egebækken

  Et støtteophold til familier med hjemmeboende børn og unge, der er 0-18 år og har betydelig og varigt nedsat fysisk og/eller psykisk handicap.

  Oasen

  Støtteophold til familier, der har børn og unge, der er 6-18 år, er normalt begavet og har en autismespektrumforstyrrelser, ADHD eller lignende udviklingsforstyrrelse.

  Lysningen

  Lysningen er et børne- og ungehjem til børn og unge, der er 6-18 år og har diagnoser inden for autismespektrumforstyrrelser, ADHD og mental retardering.

  Skovkanten

  Et specialpædagogisk børne- og ungetilbud til børn og unge, der er 6-18 år og har udviklingsforstyrrelser, ADHD, autismespektrumforstyrrelser eller lignende vanskeligheder.

  Toppen

  Et specialpædagogisk børne- og ungehjem til børn og unge, der er 6-18 år og har udviklingsforstyrrelser, ADHD, autismespektrumforstyrrelser eller lignende vanskeligheder.

  Sidst opdateret: 16. august 2023