Gå til hovedindhold

Røg- og nikotinfri

Du kan få gratis rådgivning hos Folkesundhed Aarhus, hvis du ønsker at stoppe med at ryge, dampe eller bruge røgfrie nikotinprodukter som fx snus.

 • Læs op

Indhold

  Et ryge- eller nikotinstopforløb foregår enten individuelt eller i en gruppe sammen med andre, der også ønsker blive fri af deres afhængighed. Rådgivningen kan foregå som et fysisk møde, men der er også mulighed for et telefonisk eller et virtuelt forløb. 

  Vil du se, hvor og hvornår der er gruppeforløb samt tilmelde dig? (Nogle af vores forløb udbydes i samarbejde med FOF Aarhus).

  Se alle vores forløb

  Er du ansat i Aarhus Kommune?

  Fra 1. maj 2024 må medarbejdere i Aarhus Kommune ikke længere bruge tobaks- og nikotinprodukter i arbejdstiden.

  Har du brug for hjælp til at stoppe med at ryge eller bruge nikotinprodukter, så kan Folkesundhed Aarhus hjælpe dig. Deltag fx på vores Kom og Kvit-forløb - et åbent hold onsdage kl. 16.30 – 18.00. Ring og hør nærmere på 40 12 45 43 (hverdage kl. 9-12).

  Læs mere om Kom og Kvit og vores andre forløbstyper her.

  Vil du ringes op for at høre nærmere om forløbet?   

  Klik her

  Du kan også høre mere om vores rådgivning og tilmelde dig ved at ringe til os på tlf. 40 12 45 43.

  Grupperådgivning

  Her kan du læse mere om de forskellige typer af grupperådgivning.

  Individuel rådgivning

  Har du behov for ekstra støtte, og oplever du udfordringer i hverdagen, der gør det særligt svært at blive røg- eller nikotinfri, har vi mulighed for at tilrettelægge et individuelt forløb for dig.

  Rådgivning for unge under 30 år

  Er du under 30 år, har du mulighed for at deltage på et forløb med andre på din alder.

  Ryger, damper eller bruger dit barn snus?

  Vil du gerne have ideer og viden om, hvordan du støtter dit barn til at stoppe med at ryge, bruge e-cigaretter eller et røgfrit nikotinprodukt som fx snus, så kontakt rådgivningsteamet på tlf. 40 12 45 43.

  Nikotinfrit foreningsliv

  Ønsker I som forening at skabe rammerne for en tobaks- og nikotinfri foreningskultur, kan Folkesundhed Aarhus hjælpe med gratis sparring og materiale.

  Røg-/nikotinfri arbejdsplads

  Ønsker I som arbejdsplads at støtte jeres medarbejdere til et røg- eller snusfrit liv, kan Folkesundhed Aarhus bidrage med gratis sparring og ryge- og snusstopforløb for jeres medarbejdere.

  Sidst opdateret: 28. juni 2024