Gå til hovedindhold

Ledelse

For at lykkes med børnene og de unge er god ledelse en væsentlig faktor. Vi har derfor fokus på ledelse i Børn og Unge – og den løbende udvikling af god ledelse.

 • Læs op

Indhold

  God ledelse er afgørende for, at vi kan gøre børnene og de unge så dygtige, som de kan. I Børn og unge har vi fokus på ledelse – og den løbende udvikling af god ledelse.

  Vi arbejder kontinuerligt for at styrke kvaliteten i organisationen. Det øver vi os allerede på i udviklingen af Stærkere Læringsfællesskaber, hvor blandt andet brugen af data, refleksive dialoger og faglig ledelse tæt på praksis og børnene og de unge er afsæt for ledelsesopgaven.

  Med en ny ramme for det lokale kvalitetsarbejde på vej får alle ledere en ny opgave og øvebane til at bedrive inddragende og datainformeret ledelse og komme helt tæt på bestemte emner og områder for at styrke kvaliteten.

  Læs mere om den nye ramme for kvalitetsarbejdet

  Samtidig arbejder vi for at fastholde og styrke god ledelse i Børn og Unge i forlængelse af alt det, lederne i forvejen øver sig på og udvikler sammen – lokalt og som organisation. God ledelse består af syv initiativer, som skal bidrage til at understøtte lederne bedst muligt på alle niveauer i deres daglige arbejde.

  Ledelseshjulet

  Ledelseshjulet i Børn og Unge giver et overblik over den strategiske ledelsesudvikling i Børn og Unge på forskellige tidspunkter i et lederliv. Læs mere om de forskellige elementer i Ledelseshjulet og find inspiration til god ledelse.

  Introduktion

  For at nye ledere falder hurtigst muligt til i deres nye hverv som leder i Børn og Unge, er det afgørende, at de bliver introduceret til organisationen, kulturen og de opgaver, de står overfor.

  Sidst opdateret: 24. april 2024