Gå til hovedindhold

Varmtvandsbassinet Møllestien

Træning i varmt vand er for dig, der ønsker skånsom træning. Vandets opdrift giver dig mulighed for at bevæge og træne kroppen med meget lidt belastning.

 • Læs op

Indhold

  Vi tilbyder hold for +60-årige, førtidspensionister, flexjobbere, gravide, tidligere og nuværende brystkræftramte, diverse træningsspecifikke hold rettet mod knæ-, hofte-, ryg- eller skulderrelaterede gener eller smerter og Ai Chi. Læs mere om vores hold herunder.

  Du skal kunne indgå på et hold, kunne varetage din egen omklædning på ca. 15 min., tage vare på egen træning og dine eventuelle helbredsudfordringer. Du er velkommen til at have en hjælper med til at hjælpe dig med omklædningen. Du skal desuden bo i Aarhus kommune for at deltage på vores hold.

  Der findes flere muligheder både i kommunen og i diverse foreninger.

  Ring eller skriv til os, så vi sammen kan finde ud af, hvad der passer bedst til dig. Tilmelding foregår kun via telefonopkald.

  Det kræver ikke en henvisning at deltage på holdene.
  Der er en egenbetaling, hvor du betaler for et forløb eller periode.

  Motionshold 60+ med eller uden instruktør

  Motionshold 60+ er for borgere bosat i Aarhus kommune, der er 60+, førtidspensionist eller i flexjob.  Kom og tag del i et hyggeligt fællesskab samtidig med, at du gør noget godt for dig selv.

  Ryg-, knæ-, skulder- eller hoftehold

  Døjer du med gener eller smerter i ryg, knæ, skulder eller hofte? Så kan træning i vores varmtvandsbassin være noget for dig.

  Hold for tidligere eller nuværende brystkræftramte

  Døjer du med stramt og hårdt væv efter brystoperation? Så kan træning i vores varmtvandsbassin være noget for dig.

  Gravidhold

  Skånsom træning i 33 grader varmt vand for dig, der er gravid. Du kan være med uanset hvor langt henne i graviditeten, du er.

  Ai Chi

  Ai Chi er en øvelses- og afspændingsteknik med fokus på vejrtrækning kombineret med en række langsomme og skånsomme øvelser.

  Selvtrænerhold

  Dette hold er for dig, der ikke er fyldt 60 år og ikke modtager pension (fx førtidspension)

  Individuel træning

  I nogle tilfælde er det muligt at få 4 gange individuel træning i bassinet. Rådfør dig med vores fysioterapeut.

  Praktisk info

  Læs om vores lukkeperiode, se ugeoversigt, informationer om bassinet og Folkehuset Møllestien

  Hygiejnekriterier og retningslinjer

  Her får du et overblik over hvilke hygiejnekriterier og retningslinjer du skal overholde, for at passe på din egen og andres sundhed samt for at sikre at alle får en god oplevelse i Varmtvandsbassinet Møllestien.

  Sidst opdateret: 11. juni 2024