Gå til hovedindhold

Bofællesskaber med døgndækning

Læs mere om Bofællesskaber med døgndækning i Aarhus Kommune her.

 • Læs op

Indhold

  Annehuse Bofællesskab

  Bofællesskab med døgndækning til voksne med udviklingshæmning, der har varieret brug for pædagogisk støtte og omsorg i hverdagen.

  Bofællesskabet Elev

  Bofællesskab med døgndækning til voksne, der har udviklingshæmning og behov for pædagogisk støtte i hverdagen.

  Bofællesskabet Elevhus

  Bofællesskab med døgndækning til voksne med betydeligt og varigt fysisk eller psykisk handicap, som har brug for omfattende pædagogisk hjælp og støtte, pleje og omsorg.

  Bofællesskabet Mårslet

  Botilbud med døgndækning til voksne med udviklingshæmning, der har betydeligt og varigt brug for pædagogisk støtte og omsorg.

  Botilbuddet Skovlund

  Boform og bofællesskab med døgndækning til voksne, der har udviklingshæmning og betydeligt og varigt brug for pædagogisk støtte og omsorg.

  Bronzealdertoften Bofællesskab

  Bofællesskab med døgndækning til voksne med udviklingshæmning, der har varieret brug for pædagogisk støtte og vejledning til at strukturere hverdagen, indgå i sociale sammenhænge og opretholde og udvikle sociale netværk.

  Harlev Bofællesskab

  Bofællesskab med døgndækning til voksne med udviklingshæmning, der har varieret brug for pædagogisk støtte i hverdagen.

  Hvilstedhus Bo- og Arbejdssted

  Bo- og arbejdstilbud til voksne med udviklingshæmning, der har helt særlige problematikker og udfordrende adfærd. Vi har nattevagt og et værksted.

  Lisbjerg Hus Bofællesskab

  Bofællesskab med døgndækning til voksne, der har udviklingshæmning og betydeligt behov for pædagogisk støtte i hverdagen.

  Lyngå Kollegiet

  Kollegie med døgndækning til unge voksne, der har udviklingshæmning og betydeligt og varigt behov for pædagogisk støtte.

  Majvænget Bofællesskab

  Bofællesskab med døgndækning til voksne med udviklingshæmning og psykiatriske tillægsdiagnoser. Beboerne har betydeligt og varigt brug for pædagogisk støtte og omsorg.

  Bofællesskabet Skødstrup

  Bofællesskab med døgndækning til voksne med udviklingshæmning, der har betydeligt og varigt brug for pædagogisk støtte i hverdagen. Der er fire huse, hvoraf et hus er tilrettelagt til borgere med betydeligt og varigt behov for at blive skærmet.

  Stautruphus Bofællesskab

  Bofællesskab med døgndækning til voksne med udviklingshæmning, der har varieret brug for pædagogisk vejledning og støtte.

  Tranbjerg Bocenter

  Bocenter med døgndækning til voksne med udviklingshæmning, der har betydeligt og varigt brug for pædagogisk støtte og omsorg. Der er også få pladser til beboere, der har omfattende brug for at blive skærmet.

  Vintervej Bofællesskab

  Et specialtilbud til borgere, der er 40+, har udviklingshæmning og aldersrelaterede udfordringer og derfor har brug for vedvarende støtte. Der er nattevagt på stedet.