Gå til hovedindhold

Organisation

Læs mere om Sundhed og Omsorgs organisering.

 • Læs op

Indhold

  Sundhed og Omsorg har fem forvaltningsenheder: Sundhed og Forebyggelse (herunder bl.a. sundhedsenheder, folkehuse og Folkesundhed Aarhus), Pleje og Rehabilitering (herunder hjemmeplejen), Ældre og Omsorg (herunder plejehjem), Strategi og Udvikling og endelig Økonomi og Borgervelfærd

  Chefteamet består af direktøren og de fem forvaltningschefer.  

  Organisationsdiagram som pdf

  Se video om Sundhed og Omsorg

  Sundhed og Forebyggelse

  I Sundhed og Forebyggelse er vi sammen med aarhusianere om det gode og sunde liv. For i Aarhus skal alle have lige muligheder for at trives og leve det liv, vi hver især allerhelst vil og med friheden til at være aktive uanset hvilke forudsætninger, vi har.

  Pleje og Rehabilitering

  Pleje og Rehabilitering har det overordnede ansvar for hjemmeplejen i Aarhus Kommune.

  Ældre og Omsorg

  I Ældre og Omsorg arbejder vi hver dag på at skabe meningsfulde liv sammen med og for beboerne på de aarhusianske plejehjem. Vores plejehjem skal være præget af høj faglighed, stærke relationer og hjemlighed, som bygger på et godt samarbejde med beboerne og deres familier og venner.

  Strategi og Udvikling

  Strategi og Udvikling understøtter hele Sundhed og Omsorg med strategisk udvikling, administration og visse borgerrettede funktioner, bl.a. hjælpemidler

  Økonomi og Borgervelfærd

  Økonomi og Borgervelfærd har det overordnede ansvar for økonomien i Sundhed og Omsorg og understøtter hele Sundhed og Omsorg i den gode økonomistyring.

  Sidst opdateret: 6. maj 2024