Gå til hovedindhold

Ud i naturen

Læs om de mange muligheder i den aarhusianske natur og få et overblik over kommunens grønne tilbud såsom guidede ture, parker og skove, lystfiskeri osv.

 • Læs op

Indhold

  Grønne Udflugtssteder

  Tag på tur ud i naturen - lige uden for Aarhus.

  Vil du på stranden?

  Er badevandet rent, og hvor er der livreddere? Her på siden finder du alt, du behøver for at planlægge en tur til en af Aarhus' mange strande.

  Sejlads og lystfiskeri

  Der er mange regler og forhold man skal kende, før man begiver sig ud på vandet. Her kan du finde information om de mest nødvendige, samt information om leje af bådpladser.

  Stier og ruter

  Er du på udkig efter en god vandrerute, skal du have opfrisket reglerne for ridning eller mountainbike i Aarhus Kommune, eller vil du bare inspireres til en smuk gåtur i det grønne? Find gode tips, ruter og inspiration her på siden eller på Opdag Aarhus' hjemmeside.

  Parker og skove

  Ansøg om at bruge en plads i naturen, eller find information om de aarhusianske parker og skove.

  Guidede naturture

  I kalenderen nedenfor finder du en lang række naturoplevelser og aktiviteter i Aarhus Kommune. Det er både os fra kommunen, organisationer og foreninger, og helt almindelige naturinteresserede aarhusianere, der står bag de forskellige arrangementer. Kig i kalenderen og lad dig inspirere.

  Aarhus Deler Naturen

  Vil du være med til at inspirere aarhusianere til at bruge naturen i og omkring Aarhus endnu mere? Så læs videre her.

  Aktiv i naturen

  Læs om dine muligheder for at være aktiv i den aarhusianske natur. Her finder du bl.a. link til udendørs fitnesspladser og shelters.

  Aarhus Kommunes offentlige toiletter

  Med app'en FindToilet kan du smart og enkelt få et overblik over alle offentlige toiletter i Aarhus Kommune.

  Sidst opdateret: 20. juni 2024