Gå til hovedindhold

Søg tilladelse til at opstille materiel på offentlig eller privat fællesvej

Her kan du søge om tilladelse til at opstille container, kran, stillads, flyttebil mm. på offentlige og private fællesveje. Vi har gjort det nemt! Vælg det udstyr, din ansøgning handler om, og følg vejledningen på siden.

 • Læs op

Indhold

  Søg tilladelse til at opstille en container

  Her kan du søge om tilladelse til at opstille en container på offentlig og privat fællesvej. Nedenfor finder du de skabeloner, du skal bruge, og de krav, du skal være opmærksom på, når du sender os din ansøgning.

  Søg tilladelse til at opstille et stillads

  Her kan du søge om tilladelse til at opstille et stillads på offentlig og privat fællesvej. Husk også at ansøge, hvis du skal have en reklame på dit stillads. Nedenfor finder du de skabeloner, du skal bruge, og de krav, du skal være opmærksom på, når du sender os din ansøgning.

  Søg tilladelse til at opstille en lift/kran

  Her kan du søge om tilladelse til at opstille en lift eller kran på offentlig og privat fællesvej. Nedenfor finder du de skabeloner, du skal bruge, og de krav, du skal være opmærksom på, når du sender os din ansøgning.

  Søg tilladelse til at opstille en byggeplads

  Her kan du søge om tilladelse til at opstille en byggeplads på offentlig og privat fællesvej. Du skal starte med at bede om et møde, så vi kan gøre din ansøgningsproces så smidig som muligt.

  Søg tilladelse til at opstille en flyttebil

  Her kan du søge om tilladelse til at opstille en flyttebil på offentlig og privat fællesvej. Nedenfor finder du de skabeloner, du skal bruge, og de krav, du skal være opmærksom på, når du sender os din ansøgning.

  Søg tilladelse til at opstille andet materiel

  Her kan du søge om tilladelse til at opstille andet materiel på offentlige og private fællesveje. Det kan f.eks. være vejfester, mandskabsvogne, materialer til gravearbejde eller småt materiel, som ikke er dækket af de øvrige kategorier på aarhus.dk/rov.

  Sidst opdateret: 31. oktober 2023