Gå til hovedindhold

Aarhus kommunes indkøbs- og udbudspolitik

Aarhus Kommunes vision for indkøbsområdet tager afsæt i Aarhusfortællingen. Gennem nytænkning og udnyttelse af markedets potentialer, skal vores indkøb understøtte vækst og fremme bæredygtig udvikling.

 • Læs op

Indhold

  Indkøbsaftalerne skal være et aktiv for Aarhus Kommunes overordnede målsætninger. Ved at investere i udviklingen af nye koncepter kan vi i samarbejde med erhvervsliv, uddannelsesinstitutioner og leverandører skabe nye helhedsløsninger.

  På indkøbsområdet er Aarhus Kommune en professionel samarbejdspartner, som sikrer størst mulige gevinster til gavn for kommunens borgere samt byens udvikling. Bæredygtighed og samhandel danner en fælles ramme for kommunens indkøbspolitik.

  Aarhus Kommune tager social ansvarlighed alvorligt. Det betyder bl.a., at vi stiller krav om, at vores leverandører og deres underleverandører overholder internationale konventioner tiltrådt af Danmark. Det gælder eksempelvis International Labour Organization’s (ILO) konventioner om tvangsarbejde, børnearbejde samt sikkert og sundt arbejdsmiljø.

  Udbud og udlicitering af driftsopgaver

  Se hvilke regler og procedurer der gælder ved udbud og udlicitering af Aarhus Kommunes driftsopgaver.

  Grønne indkøb

  Aarhus Byråd har sat sig et mål om, at Aarhus Kommune skal være CO2 neutral i 2030

  Grønne krav til Aarhus Kommunes transport

  Aarhus Kommune går foran i denne grønne omstilling på transportområdet.

  Sidst opdateret: 18. august 2023