Gå til hovedindhold
Nyheder fra Sundhed og Omsorg

Sundhed og Omsorg hylder frivillige med koncert og fællessang

Der bliver masser af musik, fællessang og godt humør, når rådmand Christian Budde og Aarhus City Forening inviterer Sundhed og Omsorgs frivillige til en forrygende koncert med nogle af Danmarks største stjerner indenfor danskpop. Det sker lørdag den 1. juni på Bispetorvet i Aarhus. Koncerten er gratis og åben for alle, men siddepladserne er forbeholdt frivillige fra Sundhed og Omsorg.

 • Læs op

Indhold

  ”Koncerten er en hyldest til alle de mange frivillige, der samarbejder med Sundhed og Omsorg. Vi må aldrig tage de mennesker, der lægger kræfter, tid og energi i at skabe gode, stærke fællesskaber, for givet. Derfor er det vigtigt for mig, at vi husker at anerkende og give lidt tilbage. Det gør vi blandt andet med arrangementer som koncerten her. Jeg glæder mig til en herlig dag med masser af musik og glade mennesker,” siger Christian Budde, rådmand for Sundhed og Omsorg, om koncerten, som er et samarbejde mellem Sundhed og Omsorg, Aarhus Kommune og Aarhus City Forening.

  ”Jeg glæder mig over samarbejdet med Sundhed og Omsorg, Aarhus Kommune, og jeg ser frem til en herlig lørdag eftermiddag med stærke legendariske musikalske kræfter, der vil få Bispetorvet til at gynge af livsglæde og smil på den første sommerdag i 2024. Den gratis koncert er samtidig en tiltrængt aktivitet i byrummet, som kan tiltrække handlende til city til gavn for byens samlede handels- og byliv,” siger Claus T. Bech, direktør Aarhus City Forening.

  Fællessang med stjernerne Bispetorv lørdag den 1. juni klokken 14.30 -17.00

   

  Sidst opdateret: 14. maj 2024

  Dokumenter