Gå til hovedindhold

2024

Rådmand ser gode takter i aftalen om Ældrereformen

Regeringen har sammen med en række partier offentliggjort en fælles aftale for en reform af ældreområdet. Det er en Ældrereform med fokus på det gode ældreliv og mere fleksibilitet og tillid til medarbejderne. Det er også en aftale, som løfter ældreområdet varigt med 1 mia. kr.

Rådmand Christian Budde og Ældreminister Mette Kierkgaard vander ti æbletræer til ti frisatte plejehjem i Aarhus

Politisk flertal indfører nikotinfri arbejdstid

Nyheder fra Sundhed og Omsorg

Den lokale rygepolitik i Aarhus Kommune er ikke længere tidssvarende, mener byrådsflertal. Fremover vil der være tale om tobaks- og nikotinpolitik, der skal sigte mod at minimere børns og unges eksponering for skadelige nikotinprodukter.

Advisory board skal bidrage til innovative løsninger på sundheds- og ældreområdet

Nyheder fra Sundhed og Omsorg

Et råd, bredt sammensat af repræsentanter fra civilsamfundet og erhvervslivet skal de næste to år bidrage med gode ideer og bud på innovative løsninger til at løse udfordringerne på sundheds- og ældreområdet.

Rådmand inviterer borgerne til åben idé-tid

Nyheder fra Sundhed og Omsorg

Har du idéer til, hvordan Aarhus kan blive en endnu bedre by? Sundhedsrådmand Christian Budde inviterer nu dig og borgerne i Aarhus til at møde op til en dialog i af de planlagte ide-tider i løbet af foråret. På møderne får du og de øvrige deltagere lejlighed til at møde rådmanden til en dialog om ideer til, hvordan vi gør Aarhus til en endnu sundere by at leve og trives i.

Nu starter høringen om fremtidens folkehuse

Nyheder fra Sundhed og Omsorg

Fra den 4. marts til den 3. april er der høring om fremtidens folkehuse. Bliv klogere på oplægget, og giv din mening til kende.

Fokus på samarbejde med pårørende giver flotte resultater

Nyheder fra Sundhed og Omsorg

En undersøgelse af pårørendes oplevelser med pleje og omsorg på de aarhusianske plejehjem viser en markant fremgang i tilfredsheden med samarbejdet og de pårørendes oplevelse af inddragelse. Fremgangen kan blandt andet tilskrives etableringen af Center for Pårørendesamarbejde, som åbnede i marts 2023.