Gå til hovedindhold

Sundhed og Omsorg

Fokus på samarbejde med pårørende giver flotte resultater

Sundhed og Omsorg

En undersøgelse af pårørendes oplevelser med pleje og omsorg på de aarhusianske plejehjem viser en markant fremgang i tilfredsheden med samarbejdet og de pårørendes oplevelse af inddragelse. Fremgangen kan blandt andet tilskrives etableringen af Center for Pårørendesamarbejde, som åbnede i marts 2023.

Sundheden bliver styrket i udsatte boligområder

Sundhed og Omsorg

Ny aftale tager næste skridt i kampen mod den sociale ulighed i sundhed.

Unge-seksualrådet: 6 anbefalinger til at styrke unges seksuelle sundhed

Sundhed og Omsorg

I dag kommer Unge-seksualrådet med sine anbefalinger til at styrke unges seksuelle sundhed. Ved et dialogmøde i Aarhus Rådhus præsenterer de seks konkrete anbefalinger til Aarhus Byråd, der skal gøre noget ved den stigende seksuelle mistrivsel.

Aarhus skal have en Kongerute

Sundhed og Omsorg

Aarhus Kommune skal i H.M. Kong Frederik X’s første regentår affyre startskuddet til en ny kongerute. Kongeruten er en supersti, der skal omfavne Marselisborg Slot og invitere aarhusianere i alle aldre til at trave ud til aktiviteter, mødesteder og naturoplevelser i det nye anlæg, Kongelunden.

Hvid januar 2024

Sundhed og Omsorg

Januar er for mange af os ensbetydende med lysten til at ruske lidt op i os selv, støve de gamle vaner af og overveje, om der er noget, man kunne begynde på – eller holde op med. Og måske er netop nu en anledning til at kaste et nysgerrigt blik på dine alkoholvaner.

Nikotin skal sparkes ud af kommunale arbejdspladser

Sundhed og Omsorg

Nikotinprodukter som nikotinposer, tyggetobak og snus er meget snart fortid på de kommunale arbejdspladser. Et politisk flertal i Aarhus Byråd vil gøre kommunens rygepolitik tidssvarende, og forslaget er derfor sendt til behandling i Magistraten.