Gå til hovedindhold

Maj 2024

Beslutningen er landet: 34 folkehuse fortsætter - og nu skal de styrkes og udvikles

Nyheder fra Sundhed og Omsorg

Rådmand Christian Budde har truffet den endelige beslutning om fremtidens folkehuse; hele 34 huse kommer til at fortsætte.

Sundhed og Omsorg hylder frivillige med koncert og fællessang

Nyheder fra Sundhed og Omsorg

Der bliver masser af musik, fællessang og godt humør, når rådmand Christian Budde og Aarhus City Forening inviterer Sundhed og Omsorgs frivillige til en forrygende koncert med nogle af Danmarks største stjerner indenfor danskpop. Det sker lørdag den 1. juni på Bispetorvet i Aarhus. Koncerten er gratis og åben for alle, men siddepladserne er forbeholdt frivillige fra Sundhed og Omsorg.

Nu åbner åbenhedstræningen i Aarhus

Nyheder fra Sundhed og Omsorg

”Alle skal være trygge ved at blande sig i den offentlige debat, når man er ansat i Sundhed og Omsorg i Aarhus Kommune”, siger rådmand Christian Budde, og derfor er de første ledere og medarbejdere mandag på åbenhedstræning i Aarhus.

Ansøgere strømmer til SOSU-uddannelserne i Aarhus

Nyheder fra Sundhed og Omsorg

Stik mod tendenser og forventninger oplever SOSU Østjylland en fordobling af ansøgere i Aarhus. Det skyldes blandt andet, at SOSU Østjylland og Aarhus Kommune er lykkedes med at synliggøre SOSU-uddannelserne i en sådan grad, at feltet af ansøgere er langt højere end forventet. Ligesom den positive fremgang også hænger sammen med, at der har været et målrettet politisk fokus på bedre vilkår for eleverne i Aarhus.