Gå til hovedindhold

Psykologhjælp til unge

Er du mellem 15-27 år? Har du psykiske problemer i hverdagen? Bor du i Aarhus Kommune? Og har du ikke mulighed for at få psykologhjælp andre steder, f.eks. henvist af din egen læge eller via din uddannelsesinstitution? Så kan vi måske hjælpe dig.

 • Læs op

Indhold

  Du kan i dette tilbud få op til fem gratis samtaler hos en psykolog. Samtalerne tager udgangspunkt i dine aktuelle problemer. Eventuelt kan vi guide dig videre til hjælp andre steder. Samtalerne er anonyme, men du bliver bedt om at dokumentere alder og bopælskommune. Det kan fx være at vise dit gule sundhedskort.

  Du kan ringe eller møde op i åbningstiden og høre nærmere om mulighederne for at få tilbudt samtaler - se åbningstider og telefontider under kontakt. Der kan forekomme ventetid på samtalerne.

  Har du akut behov for psykologisk hjælp, skal du kontakte din egen praktiserende læge, der kan hjælpe dig videre. Se også vejledningen til akut hjælp i menuen nederst på siden.

  Ved akut behov for hjælp skal du kontakte egen læge. Uden for dennes åbningstid kontakt vagtlægen på tlf. 70113131.

  - Du kan hele døgnet kontakte Psykiatrisk Rådgivningstelefon på telefon 78470470.
  - Livslinien træffes fra kl. 11-04 på tlf. 70201201.

  - Studenterrådgivningen
  - Ungekontakten 
  - UPR 
  - Aarhus Ung (tilbudsportal)

  Vi bestræber os på at kende til en bred vifte af støtte- og samtaletilbud til unge i Aarhus og rådgiver gerne over telefon om relevante tilbud i din konkrete situation.

  Download i pdf her.

  Sidst opdateret: 20. marts 2024