Gå til hovedindhold

Familiebehandlingen

Støtte til familier, hvor barnet viser tegn på dårlig trivsel, og hvor barnet er 3-14 år gammel.

 • Læs op

Indhold

  Dit barn vil typisk have problemer i skole eller daginstitution, og du kan være usikker på, hvordan du skal opdrage dit barn.

  Vi arbejder med samspillet mellem barn og forældre. Vi inddrager familiens netværk, det kan fx være bedsteforældre, skole eller daginstitution. Vi kan fx hjælpe jer med at skabe kontakt til skolen eller træne jer til at håndtere konflikter sammen med jeres barn. Tilbuddet bygger på, at I fortsat kan og vil tage det primære ansvar for opdragelse og omsorg for barnet.

  Familiebehandling kan foregå hjemme hos jer, i dagtimerne, eller det kan være ophold i dagtilbud. Vi vurderer, hvad der passer bedst til jer.

  Sådan får du adgang til indsatsen

  I skal henvises til indsatsen. Jeres familierådgiver vurderer, om indsatsen er relevant for jer. Alternativt kan I også få korte, anonyme samtaler med en familiebehandler hos Åben Anonym Rådgivning, uden henvisning.

  Familier med forældre i aktivt misbrug, børn, der har været udsat for seksuelt overgreb, og familier, hvor et eller flere medlemmer er alvorligt psykisk udviklingshæmmet eller har alvorlige psykopatologiske symptomer, kan ikke komme i betragtning til tilbuddet. Se i stedet vores andre tilbud.

  Sidst opdateret: 8. april 2024