Gå til hovedindhold

Indsats mod vold

Der er mange former for vold. Er du udsat for vold eller er du i tvivl, om du er det? Kommer du selv til at udøve vold i familien? Kender du nogen, der er udsat for vold, og har du brug for nogen at snakke med om dine oplevelser, så er der altid hjælp at hente, både i Kommunen og hos forskellige organisationer.

 • Læs op

Indhold

  I Indsats Mod Vold hjælper vi familier med børn op til det fyldte 18. år, der oplever eller har oplevet vold i deres nære relationer.

  Målgruppen er hele familien, både som samlet familie og hvert familiemedlem individuelt. Det inkluderer også udøveren af vold.

  Formålet er at få stoppet volden for både den udøvende og den/de udsatte og at få bearbejdet de traumer,  volden kan have forårsaget. Vi forsøger at skabe eller genoprette relationerne og tilliden i familien. Det er vigtigt for os at finde frem til bæredygtige løsninger for børnene, så familien bliver et trygt sted for dem at være.

  Vi er specialiserede i at kunne tale om svære og skamfulde emner, og vi er særligt øvede i at få familier til at sætte ord på det, der er svært. Vi er ikke optagede af at finde skyld, og vi har en bevidsthed om, hvor skamfuldt det kan være at tale om vold.

  Indsats Mod Vold er et specialiseret team af 8 medarbejdere. Vores mangeårige erfaring med familiebehandling og specialisering inden for voldsproblematikker og traumer gør, at vi i teamet har en bred vifte af terapeutiske redskaber.

  Hjælp til voksne, der oplever eller udøver vold

  Er du udsat for vold, eller kender du en, der er? Hvis du har brug for hjælp og rådgivning, kan du ringe til nedenstående tilbud. De kan hjælpe dig i forhold til din konkrete situation.

  Hjælp til børn og unge, der oplever vold

  Er du udsat for vold, eller overvejer du, om du er det? Eller har du selv oplevet at gøre vold på andre – fx slå, eller chikanere en anden?

  Sidst opdateret: 8. maj 2024