Gå til hovedindhold

Traumebehandlingsteamet GRO

Indsats til børn og unge sammen med deres nære voksne. I Traumebehandlingsteamet GRO har vi særlig erfaring i at hjælpe børn og unge udsat for seksuelle overgreb, omsorgssvigt, vold, komplekse familieproblematikker samt børn og unge med seksuelt bekymrende adfærd.

 • Læs op

Indhold

  Et traume kan opstå, når et barn oplever voldsomme hændelser, som det ikke er i stand til at håndtere. Ofte overvældes barnet og oplever sig alene, og dets udvikling og trivsel påvirkes. Som forælder kan du blive ramt, og det kan være nødvendigt både for dig og dit barn at få hjælp til at arbejde med det.

  I Traumebehandlingsteamet GRO skræddersyr vi vores tilbud med respekt for, hvad der opleves hjælpsomt for den enkelte familie samt de systemer og netværk, der omgiver barnet/den unge. Vi tager afsæt i forskellige teoretiske forståelser og metoder. Et gennemgående udgangspunkt for vores arbejde er, at barnet altid skal forstås ud fra dets relationer og den kontekst, som barnet indgår i. Barnets omsorgspersoner indgår som en vigtig del af behandlingen.

  Vi er et specialiseret team, som aktuelt består af 12 behandlere, der alle har længerevarende terapeutisk erfaring og efteruddannelser inden for traumebehandlingsforløb til udsatte børn og unge. Udover de terapeutiske kvalifikationer er vi uddannet til og har erfaring med konsultation, supervision og undervisning.

  Sådan får du adgang til indsatsen

  Henvisning til indsatsen sker i samarbejde med dit barns børne- eller ungerådgiver.