Gå til hovedindhold

Aktivitets- og beskæftigelsestilbud til voksne med handicap

Tilbud om aktiviteter og job til voksne med udviklingshæmning, fysisk handicap og hjerneskade.

 • Læs op

Indhold

  Vi tilbyder beskæftigelses- og aktivitetstilbud til voksne med psykisk udviklingshæmning, fysisk handicap og erhvervet hjerneskade. I tilbuddene arbejder vi mod fortsat udvikling og senere inklusion på arbejdsmarkedet eller i frivillig, ulønnet beskæftigelse, hvor det er muligt.

  Aktivitetscentret Abildhus

  Aktivitetstilbud til voksne borgere, der har udviklingshæmning og brug for pædagogisk støtte og omsorg i dagligdagen.

  Aktivitets- og fælleshus Mårslet

  Aktivitetscenter til voksne med udviklingshæmning med betydeligt og varigt brug for pædagogisk støtte og omsorg. Fortrinsvis for borgere fra Bofællesskabet Mårslet og borgere, der bor hjemme hos deres forældre.

  Bøgeskovgård

  Aktivitetscenter for voksne med udviklingshæmning og med betydeligt og varigt behov for pædagogisk støtte i hverdagen.

  Havkærparken

  Aktivitetstilbud til voksne med udviklingshæmning og med betydeligt og varigt behov for pædagogisk støtte i hverdagen. Borgerne har typisk stort behov for at blive skærmet.

  Idrætscenter Aarhus

  Et tilbud til voksne borgere i Aarhus, der har udviklingshæmning og særlig interesse for at udvikle sig gennem idræt og bevægelsesaktiviteter.

  Kunstnerhuset KARAVANA

  For dig som er voksen med udviklingshæmning. Har du en særlig interesse for at udvikle dig igennem kreative aktiviteter som billedkunst og teater, så er KARAVANA måske stedet for dig.

  Aktivitetstilbuddet Kileparken

  Aktivitetstilbud til voksne med udviklingshæmning og autisme og med betydeligt og varigt behov for pædagogisk støtte og omsorg.

  Perron X

  Samværs- og aktivitetstilbud til dig, der er 18-65 år, har fysisk eller psykisk udviklingshæmning, autisme-spektrum forstyrrelse, har fået en hjerneskade eller har andre kognitive handicap. Her mødes vi om aktiviteter og samvær på tværs af udfordringer.

  Kompetencecenter Nord

  Arbejds- og værkstedstilbud til voksne, i alle aldre, der har betydeligt og varigt fysisk og psykisk handicap.

  Aktivitetscenter Skovlund

  Aktivitetstilbud til voksne med udviklingshæmning og med betydeligt og varigt behov for pædagogisk støtte, pleje og omsorg.

  SMIL TV Aarhus

  Et beskyttet værksted, hvor du kan være med til at lave interviews og redigere film.

  Stefanshjemmet Botilbud og Aktivitetscenter

  Botilbud og aktivitetscenter til voksne, der har fået hjerneskade eller har fysisk handicap med betydeligt og varigt behov for pædagogisk støtte og pleje og omsorg i hverdagen.

  Sidst opdateret: 11. april 2024