Gå til hovedindhold
Nyheder fra Teknik og Miljø

Aarhus Ø får en ny badebro

Beboere og gæster på Aarhus Ø kan denne sommer se frem til, at hopper i bølgerne fra en ny badebro på Aarhus. Broen er i første omgang midlertidig.

 • Læs op

Indhold

  Aarhus Ø udvikler sig stadig. Både beboere og besøger bruger bydelen mere og mere, og nu er der godt nyt til alle dem, der også kan lide en svømmetur. Den 8. maj begynder opsætningen af en ny badebro ved Jette Tikjøbs Plads.

  Rådmand Nicolaj Bang ser frem til, at broen bliver taget i brug.

  ”Vi har i Teknik og Miljø fået flere opfordringer til at etablere endnu en badebro på den yderste del af Aarhus Ø, hvor både beboere og besøgende flokkes om at hoppe i vandet i sommermånederne. Jeg glæder mig derfor over, at vi kan imødekomme ønskerne og sammen med det velbesøgte havnebad tilbyde endnu bedre badefaciliteter,” siger Nicolaj Bang.

  Badebroen er i første omgang midlertidig.

  ”Aarhus Ø udvikler sig stadig, så derfor er det oplagt, at vi afprøver nogle midlertidige tiltag, så bydelen bliver endnu mere attraktiv med blandet byliv og masser af oplevelser. Vi har naturligvis også for øje, at det er et område, hvor der i de varme måneder tidligere i perioder har været larm og også uhensigtsmæssige episoder. Det vil vi naturligvis holde øje med ikke udvikler sig, når badebroen bliver taget i brug,” siger Nicolaj Bang.

  Det er planen, at den nye badebro er klar til brug i midten af maj måned.

  Sidst opdateret: 8. maj 2024