Gå til hovedindhold

2024

Sønder Allé får cykelsti og mere grønt

Teknik og Miljø

Det skal være slut med at frygte for livet, når du cykler på Sønder Allé. Til marts bliver gaden opgraderet med cykelsti og plads til mere grønt.

Vejstøjen stiger i Aarhus: Rådmand kalder byrødder til debat

Teknik og Miljø

Flere aarhusianere, en stadig tættere by og flere biler på vejene får støjen til at stige i Aarhus. Teknik- og miljørådmand vil have aarhusianere og byråd med i debatten om en ny støjhandlingsplan, der sætter retning for, hvordan støjen skal begrænses og forbygges.

Giv nemt din pant videre

Teknik og Miljø

Det skal være lettere at give sin pant videre i Aarhus til glæde for både byens pantsamlere og klimaet. Derfor genindfører Aarhus Kommune nu pantringe på flere end 100 skraldespande i midtbyen.

Hipsterhøjen får mere plads og et skud kultur

Teknik og Miljø

Parkeringspladsen rundt om Hipsterhøjen skal omdannes, så det bliver en grøn og aktiv del af Graven i Latinerkvarteret. Det er en del af planerne for den gamle tandlægeklinik, der netop er solgt. Selve klinikken skal bevares og omdannes, så der kan være cafe, butik og værksteder for kunstnere, musikere og iværksætteri.

Nu går forberedelserne til et grønnere og mere fredeligt Vesterbro Torv i gang

Teknik og Miljø

2024 bliver året, hvor Teknik og Miljø sætter skub i den store forskønnelse af Vesterbro Torv, der skal blive til et grønt og levende byrum.

Bofællesskaber med børnefamilier og seniorer flytter ind i parcelhuskvarter i Malling

Teknik og Miljø

Et parcelhusområde i Malling bliver udvidet med to nye bofællesskaber, hvor børnefamilier og ældre kan bo på tværs af generationer og have glæde af hinanden i hverdagen. Fællesskabet Serinedalen skal bidrage til det gode liv i lokalområdet med omtanke og respekt for natur og jordens ressourcer.