Gå til hovedindhold

Juni 2024

Aarhus tiltrækker stor europæisk konference for velfærdsløsninger

Nyheder fra Sundhed og Omsorg
Nyheder fra Sociale Forhold og Beskæftigelse

Aarhus bliver vært for den internationale konference The European Social Services Conference, som afholdes den 23.-25. juni 2025. Under titlen 'Where Care Meets Tech' sætter konferencen fokus på, hvordan vi udvikler velfærden ved at styrke menneskers handlekraft og implementere digitale løsninger. Det skal sikre mere velfærd for færre midler til gavn for ældre, socialt udsatte og mennesker med fysiske og psykiske handicap.

AGF og Aarhus Kommune vil sammen styrke aarhusianernes sundhed

Nyheder fra Sundhed og Omsorg

Byens fodboldhold AGF og Sundhed og Omsorg i Aarhus Kommune har givet håndslag på, at de sammen vil styrke sundheden i Aarhus – både på stadion og i byen – med et særligt fokus på forebyggende indsatser over de næste tre år.

Dom i retssag: Vores fokus er på beboere, pårørende og ansatte

Nyheder fra Sundhed og Omsorg

Byretten har i dag den 19. juni 2024 afsagt dom i en sag, hvor en tidligere ansat i Sundhed og Omsorg i Aahus Kommune har været tiltalt for vold og forsøg på voldtægt, blufærdighedskrænkelse og tjenestemisbrug. Straffen lyder samlet på 3 års fængsel. Herudover får tiltalte et forbud mod at arbejde som social- og sundhedshjælper i fremtiden. Den tiltalte har anket dommen til landsretten.

Ny festival sætter strøm til aarhusianernes seksuelle sundhed

Nyheder fra Sundhed og Omsorg

Med en mangfoldig palet af musik, talks, teater, comedy, kreative værksteder og engagerende samtaler sætter Krop og Kærlighed Festival 2024 under Aarhus Festuge gang i samtalen om krop, køn, identitet, kærlighed og seksualitet. Krop og Kærlighed Festival 2024 fylder den 5.-7. september Byparken med musikalske toner fra blandt andre Lydmor og døtre som en del af Aarhus Festuge. Oplev også en lang række events og aktiviteter for både børn, familier, unge, voksne og ældre

Kommentar til sundhedsstrukturkommissionens anbefalinger fra borgmester og rådmand

Nyheder fra Sundhed og Omsorg
Nyheder fra Borgmesterens Afdeling

Sundhedsstrukturkommissionen har offentliggjort sine analyser og anbefalinger for fremtidens sundhedsvæsen. Anbefalingerne fra Sundhedsstrukturkommissionen rummer blandt andet tre forvaltningsmodeller for sundhedsvæsenet. Borgmester Jacob Bundsgaard og rådmand for Sundhed og Omsorg Christian Budde ønsker at styrke det primære sundhedsvæsen tæt på borgeren.

Velkommen velfærdsteknologi - ny udstilling på DokkX

Nyheder fra Sundhed og Omsorg

Invitation til åbningen af ”Velkommen velfærdsteknologi”, mandag den 10. juni kl. 11.00 -12.00.