Gå til hovedindhold
Nyheder fra Sundhed og Omsorg

Heidi Have er ny ældre- og omsorgschef i Aarhus

Seniorchef i Vejle Kommune, Heidi Have, tiltræder 1. november som ny ældre- og omsorgschef i Sundhed og Omsorg

  • Læs op

Indhold

    Når Heidi Have 1. november bliver ældre- og omsorgschef, er det en chef med bred ledererfaring fra sundhedsvæsenet, der fremover får det strategiske ansvar for Aarhus Kommunes 45 plejehjem.

    Hedi Have kommer fra en stilling som seniorchef for plejehjemsområdet i Vejle Kommune og har tidligere været både institutchef for Institut for Sundhedsuddannelse ved UC SYD og uddannelseschef på Odense Universitetshospital.

    Heidi Have er uddannet sygeplejerske, og derudover har hun en master i sundhedspædagogik samt lederuddannelse fra bl.a. CBS og Attractor.

    -Jeg glæder mig over, at vi har fået en fagligt stærk leder med et skarpt blik for de velfærdsudfordringer, som plejehjemssektoren står over for, og som kan sætte retning for området med en værdibaseret og varm, tryghedsskabende ledelsesstil, siger direktør Christian Boel.

    -I Aarhus vil vi sætte flere af vores plejehjem fri, og byrådet har netop bakket op med en bevilling i det nye budgetforlig. Her får vi god gavn af Heidi Haves brede erfaring og strategiske indsigt, siger rådmand Christian Budde. 

    Heidi Have selv glæder sig til opgaven:

    -Jeg ser frem til sammen med mine nye kolleger, og vores mange samarbejdspartnere i kommune og region, at skabe både den nødvendige udvikling for plejehjemmene, den gode arbejdshverdag for ledere og medarbejdere og de bedst mulige rammer for alle de aarhusianere, som vi får lov til at tage os af.

    Der er ansat i alt 3.600 medarbejdere i forvaltningsområdet Ældre og Omsorg.

    Heidi Have har med sin ægtefælle tilsammen fem børn. Fodbold og motion fylder i fritiden, og det bliver årligt til to-tre maratonløb.

    Heidi Have afløser Annette Secher, der 1. august i år blev udnævnt til direktør for det velfærdsrettede område på Professionshøjskolen UCN i Aalborg. I mellemtiden har pleje- og rehabiliteringschef Jens Bejer Damgaard også været konstitueret ældre- og omsorgschef. 

    CV Heidi Have

    • 2022 Seniorchef, Vejle Kommune
    • 2017 Institutchef, Institut for Sundhedsuddannelse, UC Syd
    • 2016 Konstitueret stabschef samt uddannelseschef i Stabsafdelingen Kvalitet, forskning, Innovation og MTV og Uddannelse og Kompetenceudvikling, OUH
    • 2015 Uddannelses- og souschef i Stabsafdelingen Kvalitet, forskning, Innovation og MTV og Uddannelse og Kompetenceudvikling, OUH
    • 2011 Afdelingschef for stabsafdelingen Uddannelsesafdelingen, OUH.
    • 2007 Uddannelseschef på OUH
    • 2004 Klinisk Sygeplejelærer, Odense Universitetshospital (OUH)
    • 2002 Underviser ved Vejlederuddannelsen i Grønland
    • 2000 Sygeplejelærer ved sygeplejerskeuddannelsen ved Center for Sundhedsuddannelser, Nuuk
    • 1994 Sygeplejerske, OUH
    Sidst opdateret: 23. oktober 2023