Gå til hovedindhold

Maj

Taskforce skal belyse brugen af chatrobot i Aarhus Kommune

Nyheder fra Borgmesterens Afdeling

Nye digitale teknologier åbner konstant nye muligheder. Senest er det kunstig intelligens og ikke mindst chatrobotten ChatGPT, som har høstet massiv opmærksomhed siden lanceringen i december sidste år. Aarhus Kommune nedsætter taskforce, der skal belyse både positive og negative sider.

Vigtigt skridt mod nyt stadion til elitekvindefodbold i Aarhus

Nyheder fra Borgmesterens Afdeling

Med en donation 30 mio. kroner fra Salling Fondene er planerne for et nyt stadion til kvindefodbold i Aarhus kommet et stort skridt nærmere. Et kommende stadion kan realiseres som en udbygning af det eksisterende Vejlby-Risskov Stadion og fungere som katalysator for yderligere udvikling og resultater inden for kvindefodbold i Aarhus.

Borgmester Jacob Bundsgaard: Ikke nogen guldrandet økonomiaftale med regeringen

Nyheder fra Borgmesterens Afdeling

Aftalen tilfører samlet den kommunale økonomi 2,4 mia. kr., og herudover har KL taget til efterretning, at regeringen ønsker at reducere kommunernes administrationsudgifter.

Nytænkning skal bekæmpe mistrivsel og sikre medarbejdere til velfærdsområderne

Nyheder fra Borgmesterens Afdeling

Rådet for Sociale Investeringer vil over de næste år investere knap fem millioner i et nyt banebrydende projekt hos SOSU Østjylland for at øge trivslen, fastholdelsen og gennemførelsen blandt studerende hos SOSU Østjylland.

Aarhus får dobbelt kongeligt besøg – to smukke kongeskibe lægger til kaj i Aarhus

Nyheder fra Borgmesterens Afdeling

Det bliver en førstegangsoplevelse, når Aarhus fredag 16. juni på én gang får besøg af både det norske Kongepar og Kronprinsparret. Med ankomst ad søvejen er der er lagt op til et storslået anløb, når de to smukke kongeskibe begge stævner ind i Aarhus Havn.