Gå til hovedindhold

2023

Jacob Bundsgaard: Tak til en helt fantastisk Dronning

I forbindelse med at Hendes Majestæt Dronning Margrethe har meddelt, at hun 14. januar 2024 efter 52 år overlader Danmarks trone til tronfølger Kronprins Frederik, udtaler Aarhus-borgmester Jacob Bundsgaard:

Nina Smith i spidsen for aarhusiansk HPX-initiativ

Nyheder fra Borgmesterens Afdeling

Et nyt advisory board med Nina Smith i spidsen skal sætte skub i Aarhus Kommunes og Regeringens ambitioner om mere attraktive erhvervsuddannelser. Omdrejningspunktet for advisory boardets arbejde bliver den nye ungdomsuddannelsesretning HPX.

Få gode råd, før det er for sent

Nyheder fra Borgmesterens Afdeling

Julen er højsæson for ... indbrud! Aarhus Kommune og Østjyllands Politi inviterer til møde om indbrud onsdag 13. december kl. 17-18.30 i Rådhushallen – og der er stadig ledige pladser.

Borgmesteren overrækker togpenge på Aarhus Hovedbanegård

Nyheder fra Borgmesterens Afdeling

Julen er fyldt med gode traditioner, og en af dem er, når borgmester Jacob Bundsgaard onsdag den 6. december overrækker togpenge til ni velgørende organisationer. Pengene kommer de mange børn og barnlige sjæle, som i det forløbne år har fornøjet sig med den populære modeljernbane på Aarhus Hovedbanegård.

Borgmester og rådmand i Ukraine med hjælpe-program

Nyheder fra Borgmesterens Afdeling
Nyheder fra Teknik og Miljø

En større delegation af specialister, erhvervsfolk og embedsfolk er med borgmesteren og Teknik- og Miljørådmanden i spidsen i disse dage på besøg i Lviv for at forberede den direkte hjælp til venskabsbyen i det vestlige Ukraine.

Byens juletræ tændes søndag den 3. december

Nyheder fra Borgmesterens Afdeling

Traditionen tro tænder Aarhus byens juletræ 1. søndag i advent – søndag 3. december – kl. 16.30. Borgmester Jacob Bundsgaard får hjælp af to elever fra Gammelgårdsskolen og Sødalsskolen til at tænde de mange hundrede julelys på træet.