Gå til hovedindhold

Juni

Næste sending busser på vej til Lviv fra Aarhus

Nyheder fra Borgmesterens Afdeling

Fredag den 30. juni afgik fem busser fra havnen i Aarhus med retning mod kommunens nye venskabsby Lviv i Ukraine. Busserne er anden leverance af i alt 20 busser til Lviv, som Konsulforeningen i Aarhus i samarbejde med Aarhus Kommune har fået i stand takket være donationer fra tre private firmaer.

Aarhus er en bomstærk iværksætterby

Nyheder fra Borgmesterens Afdeling

Ny rapport fra Erhvervshus Midtjylland dokumenterer, at Aarhus vel nok er landets bedste by, når det gælder iværksættere – både etablering og overlevelse ligger i top. Iværksætterkulturen er stærk i Aarhus, siger borgmester Jacob Bundsgaard.

Erfaren direktør skal lede nyt center for it-sikkerhed i Aarhus

Nyheder fra Borgmesterens Afdeling

Magistraten i Aarhus Kommune har i denne uge godkendt etablering af et kommende center for it-sikkerhed, Security Tech Space i Aarhus. Leder af initiativet bliver direktør Peer H. Kristensen

Kongeskibet retur til Aarhus: Dronningen forlægger residensen til Marselisborg

Nyheder fra Borgmesterens Afdeling

Tirsdag 27. juni kl. 10.00 er der officiel modtagelse af Hendes Majestæt Dronning Margrethe, når hun ankommer til Honnørkajen med Kongeskibet Dannebrog i forbindelse med residensforlæggelse og sommerophold på Marselisborg Slot.

Aarhus Kommune vil undgå spild: Nu udbydes ubrugte værnemidler

Nyheder fra Borgmesterens Afdeling

Under covid19-pandemi påtog Aarhus Kommune sig på vegne af staten ansvar for indkøb af værnemidler til alle landets kommuner og står nu tilbage med kæmpelager. Kommunen afsøger alle muligheder for videresalg eller donation - destruktion må være sidste løsning.

Udviklingsplan for Kongelunden sendt i offentlig høring

Nyheder fra Borgmesterens Afdeling

Frem til den 24. august kan aarhusianerne give deres mening til kende om den udviklingsplan for Kongelunden, som Byrådet skal beslutte endeligt til efteråret.