Gå til hovedindhold
Nyheder fra Borgmesterens Afdeling

Erhvervslivet fylder igen rådhuset til populær nytårsbriefing

Traditionen tro opdateres det aarhusianske erhvervsliv på udviklingsplaner for Aarhus. Det sker 10. januar.

05. jan. 2023
  • Læs op

Indhold

    Efter to år med corona-præget livestreaming fyldes Aarhus Rådhus igen til den populære Nytårsbriefing, hvor det aarhusianske erhvervsliv traditionen tro opdateres på udviklingsplaner for Aarhus. Tirsdag 10. januar er borgmester Jacob Bundsgaard vært ved arrangementet, der blandt andet har fokus på forventninger til 2023, et CO2-neutralt Aarhus i 2030 samt nye rekrutteringsmuligheder i Aarhus.

    ”Den årlige nytårsbriefing fra Aarhus Rådhus er en kærkommen lejlighed til at reflektere over det forløbne år og ikke mindst den særlige situation, vi står i i øjeblikket. 2022 startede på et historisk højt niveau for det aarhusianske erhvervsliv, som i løbet af det sidste 1½ år har bidraget til ca. 20.000 nye arbejdspladser i Aarhus. Det står i kontrast til den situation, som i løbet af 2022 har udspillet sig i omverdenen med energi- og forsyningskrise, krig i Europa, høj inflation samt sværere tider og afmatning i nogle sektorer,” siger borgmester Jacob Bundsgaard.

    Arrangementet finder sted: Tirsdag den 10. januar kl. 7:45-10:30 på Aarhus Rådhus. Det er også muligt at følge nytårsbriefingen online, da arrangementet samtidig livestreames via https://www.nytaarsbriefing.dk/

    På programmet vil der være en række oplæg, interviews m.m. om bl.a.:

    • Visioner og planer for Aarhus
    • Situationen ved indgangen til 2023 med perspektiver fra Lars Larsen Group og Sørensen Læder
    • Status og planer for den grønne omstilling i Aarhus og konkrete investeringer hos AAK, Innargi og Vestas
    • Nye initiativer til at videreudvikle det gode rekrutteringsgrundlag i Aarhus
    • På vej mod nye luftlag med fremtidens Aarhus Airport og det nye fodboldstadion