Gå til hovedindhold

Februar

Mindehøjtidelighed for jordskælvs-ofrene i Tyrkiet og Syrien

Nyheder fra Borgmesterens Afdeling

Mindehøjtidelighed onsdag 1. marts kl. 18 på Rådhuspladsen i Aarhus for alle, der er berørt af jordskælvet i Tyrkiet og Syrien.

Byens erhvervsliv tilgodeses med ny aftale

Nyheder fra Borgmesterens Afdeling

Aarhus Kommune og Erhverv Aarhus har netop indgået en partnerskabsaftale, som skal styrke erhvervslivets rammebetingelser i Aarhus. Virksomhedernes behov for arbejdskraft og en række konkrete udviklingsprojekter udgør kernen i aftalen.

Aarhus Kommune på vej med venskabsbyaftale med ukrainske Lviv

Nyheder fra Borgmesterens Afdeling

Efter et møde 10. februar med sin borgmester-kollega fra ukrainske Lviv vil borgmester Jacob Bundsgaard nu indstille til Aarhus Byråd, at de to byer snarest indgår en venskabsbyaftale – blandt andet med det formål at styrke den humanitære hjælp til Lviv.

Kommentar fra borgmester Jacob Bundsgaard i forbindelse med at der er indgået politisk forlig i Aarhus Byråd om udvidelse af Aarhus Havn:

Nyheder fra Borgmesterens Afdeling

”Jeg er meget tilfreds med, at vi nu er lykkedes med få en aftale om en reduceret og klima-neutal udvidelse af Aarhus Havn. Udvidelsen bliver mindre end det, der først var ønsket af Aarhus Havn, men er samtidig et projekt, der kan understøtte havnens udviklingsbehov."

Politisk aftale om CO2-neutral udvidelse af Aarhus Havn

Nyheder fra Borgmesterens Afdeling

Et flertal i Aarhus Byråd bestående af Socialdemokratiet, Kon-servative, SF og Venstre har i dag indgået aftalen ”Marselisborg-Mols Modellen. Aftale om en CO2-neutral udvidelse af Aarhus Havn”.