Gå til hovedindhold

April

Nyt sundheds- og velfærdshus skal binde indsatser og sundhed sammen for borgerne i Viby Syd

Nyheder fra Borgmesterens Afdeling

Viby Syd er på vej til at få et multifunktionelt hus, hvor borgernes fysiske og mentale sundhed er omdrejningspunktet. Huset skal understøtte helhedsplanen for området og indgå i et samspil med civilsamfund, lokale aktører, foreninger og erhvervslivet.

København, Aarhus, Odense og Aalborg vil bidrage til genopbygning af byer i Ukraine

Nyheder fra Borgmesterens Afdeling

Delegation af borgmestre fra København, Aarhus og Odense har i denne uge besøgt Ukraine og erklærer sig parat til at bistå i genopbygningen af det krigshærgede land med finansiering fra den danske Ukrainefond

Nye borgermøder i Aarhus Kommune skal knække indbrudskurven

Nyheder fra Borgmesterens Afdeling

Aarhus Kommune og Østjyllands Politi inviterer borgerne i de områder, der er mest ramt af indbrud til møder, hvor man kan få gode råd til, hvordan man sikrer sin bolig. Det første møde er allerede overtegnet.

Vejlby Vest står over for en omfattende fornyelse

Nyheder fra Borgmesterens Afdeling

Ambitiøs udviklingsplan vil sikre nye boligtyper, nye ejerboliger, nye veje, nyt stisystem og et nyt fælleshus – mens afdelingens atriumhuse i meget dårlig stand skal rives ned og erstattes med nye, tidssvarende boliger.

Sigtelinje skal sikres ved tinglysning

Nyheder fra Borgmesterens Afdeling

Forligspartierne bag aftalen om udvidelse af Aarhus Havn har aftalt en præcisering, der slår fast, at sigtelinjen Carl Nielsens Vej skal sikres ved tinglysning. Om muligt skal Marselisborg-Mols sigtelinjen sikres på samme vis.