Ansøg om etablering, ændring eller nedlæggelse af overkørsel

Fx 4,2 m.
Der skal vigtige argumenter til for at få godkendt en ansøgning om en overkørsel bredere end 6 meter.
Det er vigtigt, at der som minimum uploades en tegning eller en skitse, der beskriver størrelsen og placeringen af det konkrete projekt. Andre relevante dokumenter såsom fuldmagter, regninger, tilbud og lign. kan også vedhæftes.
Bemærk at det kræver rigtig gode argumenter at få tilladelse til en ekstra overkørsel til en privat ejendom.

Oplysning om behandling af persondata

I forbindelse med databehandlingen af det du har udfyldt i ovenstående formular, skal vi jf. Databeskyttelsesforordningen informere dig om en række detaljer i vores håndtering af dine oplysninger og oplyse dig om dine rettigheder i den forbindelse.

• Matrikelnummer

Vores behandling af personoplysningerne sker på baggrund af Databeskyttelseslovens artikel 6, stk. 1, litra a (samtykke).

Oplysningerne i elektronisk form er fysisk opbevaret sikkert hos vores leverandører. Oplysningerne bliver også behandlet hos vores leverandører.

E-mail: driftoganlaeg@mtm.aarhus.dk

Har du spørgsmål i forbindelse med Aarhus Kommunes behandlinger af dine oplysninger, så kan du også kontakte Aarhus Kommunes databeskyttelsesrådgiver på mail databeskyttelsesraadgiver@aarhus.dk.

Du skal slutteligt vide, at det er muligt at klage til Datatilsynet over behandlingen af personoplysningerne.

Beskrivelse

Husk at skrive den fulde dato og årstal fx "08.03.2010"
Ved flere midlertidige overkørsler skriv da: 1. overkørsel: 3,2 m. 2. overkørsel: 4,5 m. osv.