Gå til hovedindhold

Hold fast i et liv uden alkohol

Vi kan hjælpe og støtte dig, hvis du vil holde fast i et liv uden alkohol.

 • Læs op

Indhold

  Du er meget velkommen til at ringe til os, hvis du vil have mere at vide om vores tilbud eller ønsker at få tid til en samtale. Find vores kontaktoplysninger under "Kontakt" her på siden.

  Et tilbud til dig, som har brug for hjælp til at skabe en hverdag med sunde, rusfri aktiviteter og fællesskaber.

  Den Rusfri Indsats består af Café1, som er et Cafétilbud med fokus på samvær, fællesskab og aktiviteter i Café1 og ude af huset.
  Derudover kan du, i Den Rusfri Indsats, benytte tilbud som tilbagefaldsforebyggende grupper og hjælp til selvhjælp i forhold til beskæftigelse, uddannelse og samarbejdet med andre offentlige instanser. Der er mulighed for efterbehandling efter SEL §101 og SUL §141.


  Sådan får du adgang til tilbuddet

  Du er velkommen til at ringe på hovednummeret.

  Hvis du skriver via Sikker post-linket, så husk at skrive dine kontaktoplysninger i teksten, fx et telefonnummer, så vi kan kontakte dig.

  Et tilbud til dig, der ønsker et frirum sammen med ligestillede, hvor der er fællesskab om at fastholde et liv uden alkohol.

  Det kan være rart at tale med andre, der er i samme situation som dig selv. I selvhjælpsgrupperne, kan du opleve et fællesskab omkring afholdenhed, og I taler om de emner, der er vigtige og relevante for jer.

  Alle grupper har en fast behandler tilknyttet som kontaktperson, som kan kontaktes af gruppen efter behov. Du kan fortsætte i selvhjælpsgruppen, så længe du har tid og lyst også efter afslutning på dit behandlingsforløb.

  Sådan får du adgang til tilbuddet

  Hvis du vil starte i selvhjælpsgrupperne, skal du kontakte din behandler.

  Sidst opdateret: 10. april 2024