Gå til hovedindhold

TurBo

Et tilbud til dig, som er 16-23 år og gerne vil opnå større selvstændighed i forhold til dit eget liv. Målet er, at du på sigt lærer at klare dig selv, enten uden eller med minimum af støtte.

 • Læs op

Indhold

  Vi har fokus på at hjælpe dig med at få øje på dine egne ressourcer og kompetencer. Vi arbejder med dig individuelt og i fællesskaber med de andre unge.

  Vi sætter fokus på de ting, du er god til og sætter mål for de ting, du gerne vil blive bedre til. Udgangspunktet er, at vi i samarbejde med dig kan støtte dig i din udvikling.

  Du kan bo i en af vores ungdomsboliger, men du kan også bo i egen lejlighed/på eget værelse eller hos dine forældre samtidig med, at du får hjælp. Når et forløb hos os er slut, håber vi, at du er blevet bedre til at håndtere din hverdag og kan fortsætte den gode udvikling med mindre eller slet ingen støtte.

  Tilbuddets indhold

  I et almindeligt TurBo-forløb får du tilknyttet to faste kontaktpædagoger, som vil lave aftaler med dig for, hvordan din uge skal forløbe. Vi er altid til rådighed, så du kan få kontakt til en medarbejder fra TurBo døgnet rundt.

  Fællesskab er en del af omdrejningspunktet for TurBo, så det er derfor også nødvendigt, at du deltager i de fælles aktiviteter, som arrangeres med andre unge i TurBo-ordningen. Det kan være aktiviteter som at lave mad sammen, køre motor cross, tage på fisketure, teater og meget mere.

  Sådan får du adgang til tilbuddet

  Du skal henvises til tilbuddet. Kontakt Ungecenter Rådgivning og Visitation.

  Sidst opdateret: 27. februar 2024