Gå til hovedindhold

Parrådgivning for forældre

Et individuelt rådgivnings- eller kursusforløb til jer, der er forældre, har hjemmeboende børn under 12 år og bor i Aarhus Kommune.

 • Læs op

Indhold

  Parrådgivning er for jer, der ønsker at styrke og udvikle samarbejdet og kommunikationen i jeres parforhold, til glæde for jer selv og jeres børn.

  Årsagen til at henvende sig til Parrådgivningen er forskellige fra par til par. Nogen ønsker at forebygge konflikter og dårlig stemning i hjemmet, andre er måske dér, hvor konflikter og dårlig stemning er en del af hverdagen. I begge tilfælde er formålet med parrådgivning at øge parforholdets trivsel til gavn for børnene.

  Tilbuddets indhold

  Parrådgivning består af to typer forløb, som du kan vælge imellem:

  1. PREP. Et kursusforløb på fire gange tre timer. Kurset har fokus på kommunikation og gode redskaber til at styrke jeres parforhold. Kurset består af undervisning og øvelser for jer som par. Øvelser henvender sig til de enkelte par, og deles ikke med de øvrige kursusdeltagere. PREP er ikke et terapeutisk behandlingsforløb.

   Der er 4 årlige PREP-kurser, og det foregår klokken 16-19 på hverdage.

   Datoer for næste PREP-kurser kan du få oplyst ved at ringe til os i telefontiden (se under "Kontakt os").

  2. Par-tjek. Tager afsæt i parrets udfyldelse af et online spørgeskema, som efterfølgende følges op med to individuelle samtaler for jer som par. Par-tjek er ikke terapeutisk behandlingsforløb, men består af en undersøgelse og en tilbagemelding, der tilsammen giver indblik i jeres styrker og udfordringer og dermed inspiration til videreudvikling af jeres parforhold.

  Tilbuddet er gratis og foregår i Børnecentret på Grøndalsvej 1C, 8260 Viby.

  Sådan får du adgang til tilbuddet

  Når I er afklaret om, hvilket tilbud I ønsker, kontakter I os via linket nedenfor, så kontakter vi jer hurtigst muligt. Har I spørgsmål til de to tilbud, kan I ringe til os tirsdage klokken 12:30-13:30.

  Kontakt Parrådgivning for forældre

  Sidst opdateret: 8. april 2024