Gå til hovedindhold

Angst i hverdagen

Angst i hverdagen er for dig, der har angst og er klar til at gøre en aktiv indsats for at få det bedre.

 • Læs op

Indhold

  I forløbet skal du være villig til at afprøve nye og forskellige handlemuligheder samt dele dine oplevelser med gruppen.

  Vi veksler mellem en blanding af tematiske oplæg fra gruppelederne, individuelle- og/eller gruppeøvelser, dialog mellem deltagerne samt fælles videns- og erfaringsudveksling. Der lægges op til refleksioner ift. egne problematikker samt planlægning af nye handlemuligheder.

  Holdet fungerer som et trygt øverum, hvor I kan få sat ord på jeres tanker, erfaringer og oplevelser med angsten og de nye handlemuligheder.

  Tilbuddets indhold

  I gruppen vil vi bruge en del tid på, at I som deltagere i forløbet, sparrer og erfaringsudveksler, så vi sammen og individuelt finder gode løsninger og nye handlemuligheder, som kan gøre det nemmere at leve det liv som I ønsker jer. Vi tager afsæt i det udgangspunkt og de mål I har lige nu og giver jer viden om angst i form af oplæg fra gruppelederne og fælles vidensdeling.

  Du får mulighed for at planlægge din individuelle handlingsplan, samt få respons på denne og mulighed for justeringer, løbende. Gennem forløbet vil vi arbejde med forskellige strategier som du aktivt kan bruge i svære situationer, så du oplever dig mindre styret af angsten.

  Adgang til tilbuddet

  Der afholdes individuelle forsamtaler inden opstart. Ved samtalen er der mulighed for at møde gruppelederne, høre nærmere om indholdet samt lave evt. aftaler om individuel støtte, hvis det er relevant.

  Sidst opdateret: 15. august 2023