Gå til hovedindhold

Gruppeforløb for borgere over 18 år med psykisk sårbarhed

I gruppeforløbene deler du erfaringer og viden med andre, der er i en livssituation, som ligner din.

 • Læs op

Indhold

  Målet for deltagelse i forløbene er at afklare og udvikle sine ressourcer for at kunne trække på dem i hverdagen. At komme tættere på et meningsfuldt liv med trivsel og oplevelsen af kontrol over eget liv.

  Gruppeforløbene er en mulighed for i et trygt miljø at få støtte til at arbejde med det, der er svært i hverdagen. Måske noget, der også har gjort det vanskeligt at begynde på eller fastholde tilknytningen til uddannelse, job eller anden aktivitet.

  Selvindsigt og forandring - for unge

  Selvindsigt og forandring - for unge er et tilbud til dig, der er mellem 18 – 30 år, som ønsker et trygt rum, hvor du sammen med andre unge kan blive klogere på at udnytte egne kompetencer - på trods af psykiske udfordringer.

  Angst i hverdagen

  Angst i hverdagen er for dig, der har angst og er klar til at gøre en aktiv indsats for at få det bedre.

  By, skov og strand - ud og lev!

  Tilbuddet er for dig, som ønsker at tilbringe mere tid udenfor med sigte på trivsel og sundhed. Du oplever det at skulle ud på egen hånd som en udfordring - i gruppen får du mulighed for at tage første skridt sammen med andre.

  Bedre forhold til mad og krop

  Bedre forhold til mad og krop er en samtalegruppe for dig med forstyrret spisning - enten som en diagnosticeret spiseforstyrrelse eller hvis du kæmper med udfordringer i form af madregler, begrænsende spisemønstre, negativ kropsopfattelse eller overmotionering.

  Skab trivsel med kreative aktiviteter

  Forløbet er for dig, der er nysgerrig på at bruge kreative aktiviteter til at øge trivsel og træne færdigheder i din hverdag.

  Understøttelse af praktik

  Forløbet er for dig over 25 år, som enten skal i gang eller er i gang med en praktik, og som ønsker at drøfte de nye udfordringer og oplevelser, som praktikken medfører

  Sidst opdateret: 16. august 2023