Jobcenter Aarhus logo

Ledig og visiteret til fleksjob

Jobsøgning

Jobcentret hjælper dig med jobsøgningen. Du får tilknyttet en virksomhedskonsulent, som er din samarbejdspartner i kommunen, når du skal finde dit kommende fleksjob. Du skal have et søgbart cv på jobnet.dk. Du skal stå til rådighed og møde op til samtaler med jobkonsulent eller virksomhedskonsulent. Ved tvivl om din rådighed kan jobcentret tilbageholde eller stoppe din ydelse.

Sygdom

Hvis du er syg, så skal du meddele det til din jobkonsulent, så du ikke bliver indkaldt til samtale mens du er syg.

Ferie

Hvis du skal på ferie, skal din jobkonsulent vide det minimum to uger før ferien begynder. Du skal bruge dine feriepenge, hvis du har optjent til ferie. Du har ret til ledighedsydelse/særlig ydelse under din ferie. Kontakt din ydelsessagsbehandler for mere information om økonomi i netop din situation.