Gå til hovedindhold

Perron X

Samværs- og aktivitetstilbud til dig, der er 18-65 år, har fysisk eller psykisk udviklingshæmning, autisme-spektrum forstyrrelse, har fået en hjerneskade eller har andre kognitive handicap. Her mødes vi om aktiviteter og samvær på tværs af udfordringer.

 • Læs op

Indhold

  Perron X er for dig, der har lyst til og brug for at mødes med andre ligesindede fx efter job og på arbejdsfri hverdage. Måske har du i dag et job på særlige vilkår, og ønsker et klub-tilbud nogle timer om ugen. Eller måske ønsker du samvær og aktiviteter ud over dit nuværende tilbud eller job.

  Hos os får du mulighed for at:

  • være sammen med ligesindede uden at blive klientgjort og indskrevet i et aktivitetstilbud
  • udvikle dine sociale kompetencer sammen med andre ligesindede
  • bliver du motiveret til at søge beskæftigelse uden for aktivitetstilbuddene i Sociale forhold og Beskæftigelse.

  Aktiviteter i Perron X

  Vi har ugentligt Gå- og fotohold, Kreativt værksted, SpilleKlub, Brevcafé og MadKlub. Vi planlægger desuden musikaktiviteter, Talent-aftener og en brugerdreven café. Som jobrettet indsats tilbyder vi undervisning i samarbejde med FO og JobStien. Aktiviteterne vil i øvrigt blive udviklet i samarbejde med borgernes ønsker.

  Sådan får du adgang til tilbuddet

  Du kan blot møde op, du skal ikke henvises til tilbuddet.

  Personale

  Vi har pædagogisk personale alle dage. Derudover har vi frivillige tilknyttet som medborgerguider og borgere med faste tovholderfunktioner og øvrige frivillige.

  Lovgrundlag

  Tilbuddet er etableret efter servicelovens § 82a.

  Sidst opdateret: 13. februar 2024