Gå til hovedindhold
Nyheder fra Kultur og Borgerservice

Music City skal genstarte kulturlivet

2022 bliver musikkens år i Aarhus. Partierne bag budgetforliget har besluttet at afsætte fem millioner kroner til Music City Aarhus.

18. sep. 2020
 • Læs op

Indhold

  Der kommer masser af koncerter og musikalske oplevelser i Aarhus i 2022, når byens musikliv skal fejres med satsningen Musik City Aarhus. Initiativet er en hyldest til musiklivet i Aarhus, en begyndelse på nye samarbejder mellem kulturen og erhvervslivet og en indsats for at styrke Aarhus’ identitet som kultur- og musikby.

  ”Vi skal have Aarhus tilbage på hitlisterne. Med Music City Aarhus 2022 bidrager vi til at kickstarte kulturen og hele musiklivet efter Covid-19. 2022 bliver den helt store markering af Aarhus som musikkens by. Det bliver en fejring af byens sprudlende musikliv med en masse oplevelser, og samtidig styrker vi samarbejdet mellem kultur og erhverv,” siger rådmanden for Kultur og Borgerservice Rabih Azad-Ahmad.

  Partierne bag budgetforliget afsætter over to år fem millioner kr. til projektet Music City Aarhus 2022.

  Music City Aarhus 2022 er et initiativ, der skal styrke musiklivets forskellige aktører i Aarhus og sørge for, at musikken bliver en del af alle dagsordener i 2022. Det er bl.a. i form af koncerter, oplevelser og samarbejder på tværs af genre, aktører, institutioner og velfærdsområder. Samtidig skal Music City Aarhus 2022 bidrage til at styrke samarbejdet mellem kultur og erhverv vil gavn for hele byen.

   

   

   

   

   

  Sidst opdateret: 4. september 2023