Gå til hovedindhold

Kultur og Borgerservice

Styrkelse af demokratisk deltagelse i Aarhus

Kultur og Borgerservice

Hvordan kan vi i Aarhus styrke mulighederne for demokratisk indflydelse, handling og samtale i forhold til udvikling af vores by?

Kulturrådmand: ”Budgetforlig blev bedre uden at blive godt”

Efter lange og intense forhandlinger lykkedes det i de sidste timer at afbøde de værste besparelser på kulturområdet. Det anerkender rådmand for Kultur og Borgerservice Mahad Yussuf, der dog stadig skal finde besparelser for adskillige millioner.

Aarhus bliver vært for World Cup i wakeboard

Kultur og Borgerservice

2.-4. september 2022 afholder Aarhus et stort World Cup-stævne i disciplinen wakeboard. Publikum kan glæde sig til non-stop action og masser af ekvilibristiske, tyngdekraftsudfordrende tricks.

Aarhus får nyt familie- og verdensbad

Kultur og Borgerservice

Aarhus skal have en ny svømmehal med rutsjebaner, varmtvandsbassin og oplevelser for hele familien. Den nye svømmehal, der skal erstatte Gellerupbadet, er en del af det netop indgåede budgetforlig i Aarhus Kommune.

Budgetforlig sikrer frivillige til flere store events i Aarhus

Kultur og Borgerservice

Aarhus vil også fremover kunne trække på et stort korps erfarne frivillige til byens begivenheder og events. Forligspartierne bag det netop indgåede budgetforlig har afsat en million kroner årligt til formålet.

24 millioner kroner til nye idrætsfaciliteter

Kultur og Borgerservice

Der er et stort behov for nye idrætsfaciliteter i Aarhus Kommune. Derfor har forligspartierne bag budgettet for det kommende år afsat ekstraordinært i alt 24 millioner kroner til idrætsfaciliteter - i første omgang skal fire konkrete projekter undersøges.