Gå til hovedindhold

Juni

Aarhusianske virksomheder ser lyst på fremtiden

Borgmesterens Afdeling

71% af virksomhederne i Aarhus forventer en positiv økonomisk udvikling i de næste 12 måneder og 42% af virksomhederne forventer at have flere ansatte i Aarhus om 12 måneder. Kun 5% forventer færre.

Aarhus har fået Danmarks første særligt tilpassede handicaptoilet - Spaces

Borgmesterens Afdeling

Toilettet Spaces giver mennesker med omfattende bevægelseshandicap et rum at gå på toilettet eller bliver skiftet i. Det er et nyt koncept udviklet i samarbejde mellem blandt andre Dansk Handicap Forbund, Aarhus Kommune og Pressalit.

Borgerne skal være med til at bestemme, hvordan fire millioner kroner skal bruges i deres lokalområde

Borgmesterens Afdeling

Byrådet har sagt ja til at bruge fire millioner kroner til at igangsætte flere lokale tiltag i oplandet og styrke sammenhængskraften i lokalområderne. Metoden er lokal involvering og medbestemmelse.

Imponerende erhvervsudvikling i Aarhus Kommune

Nye Borgerlige

Ny rapport fra Erhvervshus Midtjylland viser, at erhvervslivet i Aarhus Kommune har oplevet en imponerede vækst - siden 2015 er den private jobskabelse i Aarhus Kommune steget med 15 procent

Kunstig intelligens skal sikre bæredygtige indkøb i Aarhus Kommune

Nye Borgerlige

Med et AI-baseret analyseværktøj vil aarhusianske Konsido ruske op i Aarhus Kommunes indkøbsvaner, så det kan mærkes på CO2-regnskabet.

Pas på falske SMS’er

Borgmesterens Afdeling

En række borgere har i de seneste dage modtaget falsk SMS med denne tekst, der udgiver sig fra at være fra Aarhus Kommune.