Gå til hovedindhold

Oplysninger om anvendelse af persondata

I forbindelse med advisering om nye dagsordner og referater fra Magistraten i Aarhus Kommune, skal vi jf. Databeskyttelsesforordningen informere dig om en række detaljer i vores håndtering af dine oplysninger og oplyse dig om dine rettigheder i den forbindelse.

 • Læs op

Indhold

  mailadresse. Det gør vi for at kunne sende advisering om nye dagsordner og referater fra Magistraten.   

  Vi har fået disse oplysninger fra din tilmelding på aarhus.dk

  Vores behandling af personoplysningerne sker på baggrund af Databeskyttelseslovens artikel 6, stk. 1, litra a (samtykke).

  Oplysningerne i elektronisk form er fysisk opbevaret sikkert hos vores leverandører. Oplysningerne bliver også behandlet hos vores leverandører.

  De oplysninger, vi her behandler om dig, bliver anvendt og bevaret, indtil du selv trækker samtykke tilbage eller det aktuelle tilbud ophører.

  Du har ret til at anmode om indsigt i oplysningerne, vi har om dig.

  Du har ret til at anmode om berigtigelse eller sletning af oplysninger, og du kan også bede om en begrænsning af behandlingen af oplysningerne.

  Det samtykke, du har givet til behandlingen, kan til en hver tid trækkes tilbage, dog uden at det ændrer på lovligheden af den behandling, der allerede måtte være foretaget.

  Den dataansvarlige er Aarhus Kommune, Borgmesterens Afdeling, Byrådssekretariatet, Rådhuspladsen 2, 8000 Aarhus C, som kan kontaktes på byraadsservice@ba.aarhus.dk og 8940 2250. Har du spørgsmål i forbindelse med Aarhus Kommunes behandlinger af dine oplysninger, så kan du også kontakte Aarhus Kommunes databeskyttelsesrådgiver på mail databeskyttelsesraadgiver@aarhus.dk.

  Du skal slutteligt vide, at det er muligt at klage til Datatilsynet over behandlingen af personoplysningerne.

  Sidst opdateret: 21. august 2023