Gå til hovedindhold

Regnskab 2015

Regnskab 2015

 • Læs op

Indhold

  Aarhus Kommunes finansielle regnskab for 2015 består af selve regnskabet, en årsberetning, et bind med oversigter til regnskabet og et bind regnskabsbemærkninger.
  Som noget nyt fra 2015 er der udarbejdet en årsberetning, der indeholder resumé af de samlede resultater og det samlede regnskab for Aarhus Kommune. Hensigten med årsberetningen er et skabe et større samlet overblik over regnskabet, og indeholder både en beskrivelse af de opstillede mål og for økonomien.

  Årsberetning 2015

  Målgruppen for årsberetningen er såvel politikere som borgere og andre interesserede, der på en lettilgængelig måde herved kan få indblik i Aarhus Kommunes samlede resultater, styring og udvikling.

  Som det fremgår, viser regnskabet for 2015, at Aarhus Kommune har godt styr på økonomien. Resultatet viser, at der samlet set er brugt 651 mio. kr. mindre end budgetteret i 2015. De lavere udgifter skyldes primært udskudt forbrug og udskudte investeringer. Det skønnes, at regnskabets permanente effekt svarer til en permanent forbedring på 19 mio. kr.

  Regnskab 2015 med bemærkninger

  Sidst opdateret: 23. august 2023