Gå til hovedindhold

Ungeindsatsen

Midlertidigt forsorgstilbud til dig, der er hjemløs, eller i risiko for hjemløshed, og er 18 - 30 år. Udover hjemløshed skal du have andre sociale problemer som fx misbrug, kriminalitet eller psykisk sårbarhed, som du ønsker støtte til at arbejde med.

 • Læs op

Indhold

  Vores pladser til unge hjemløse ligger centralt i Aarhus midtby i Grønnegade. Her kan du bo midlertidigt, indtil du får din egen bolig. 

  Tilbuddets indhold

  Vi giver dig den støtte, du har brug for, og det kan f.eks. være:

  • Udredning eller planlægning: Sammen med dig bliver vi klogere på, hvad der skal til for at du får endnu bedre styr på dit liv
  • Social træning og støtte til det at bo alene
  • Koordinering: Du får tildelt en case manager, som sammen med dig, skaber overblik og koordinerer i forhold til andre indsatser
  • Brobygning: Vi kan være bindeled og bisidder f.eks. til møder med din sagsbehandler, og vi kan hjælpe dig med at finde rundt i det kommunale system.

  I Ungeindsatsen vil du altid starte med at have kontakt til en kontaktperson. Vi starter kontakten hurtigst muligt efter du har været til samtale med afdelingslederen. Du får plads hos os, så snart der bliver en plads ledig. Du har også mulighed for at få støtte, når du flytter i egen bolig.

  Sådan får du adgang til tilbuddet

  Du kan selv kontakte os, eller din rådgiver kan kontakte os for dig.

  Lovgrundlag

  Tilbuddet drives efter servicelovens §§ 99 og 110.

  Sidst opdateret: 19. februar 2024