Gå til hovedindhold

FORandring

Et tilbud til dig, der vil forandre dit liv og vil mindske eller helt stoppe med at udveksle seksuelle ydelser for penge, rejser, gaver, opmærksomhed, stoffer eller andet. Du kan få rådgivning eller længerevarende forløb.

 • Læs op

Indhold

  Måske har du givet seksuelle ydelser for at få et sted at sove, få noget at spise, eller få nærhed og tryghed? Det kan  også være, du har fået penge for sex, som du tænkte, du alligevel ville have, og hvorfor så ikke tjene lidt på det samtidig? Eller få adgang til luksus, få betalt en regning eller stoffer?

  Nogle giver også seksuelle ydelser, for at overleve eller som et reelt job. Eller for at blive bekræftet eller for at straffe sig selv. Der kan være mange grunde, og de kan være mere eller mindre bevidste. Uanset årsagen, kan prisen for at sælge seksuelle ydelser være høj.

  Hos FORandring kan du få rådgivning eller længerevarende forløb. Vi har tavshedspligt, og du behøver ikke oplyse dit cpr-nummer.

  Vores samtaler kan foregå hos os på Nørre Allé eller et andet sted, hvor du føler dig tryg.

  Vi kommer gerne ud og holder oplæg til samarbejdspartnere og RedenUNG tilbyder undervisning og vidensdeling på ungdomsuddannelser, i unge miljøer og til samarbejdspartnere.

  Sådan får du adgang til tilbuddet

  Tilbuddet gælder alle, der er fyldt 18 år, uanset hvilken kønsidentitet, du har. Du skal have gult sygesikringsbevis, og du skal enten bo, tage uddannelse eller arbejde i Aarhus Kommune.

  Ring eller sms til os, vores telefonnumre står under kontakt.

  Alle kan få anonym råd og vejledning, og det kan foregå telefonisk, via sms eller ved fysisk fremmøde.

  Ønsker du et længerevarende forløb, bliver du tilknyttet en koordinerende kontaktperson, som, sammen med dig, finder ud af hvilke forløb, der kunne være relevante, med udgangspunkt i dine ønsker og behov.

  Tilbuddet er et samarbejde mellem kommunen og 4 NGO’er (ikke-statslige organisationer), som alle har stort kendskab til området og de mange problematikker der kan følge i kølvandet.

  Hos FORandring, kan vi tilbyde følgende forløb:

  Individuel og gruppeterapi

  Hvis du også har været udsat for seksuelle overgreb i din opvækst. Her er der fokus på at få bearbejdet senfølgerne af seksuelle overgreb og lære at mestre sit liv og opnå bedre livskvalitet. Tilbydes hos Kvisten.

  Afklaring ift. job og uddannelse

  Fokus på at finde frem til, hvilken uddannelse eller job, der kunne være noget for dig og hvad der skal arbejdes med, for at du bliver klar til det. Det sker via samtaler og jobcoaching hos LivaRehabs socialfaglige medarbejder og ved praktisk arbejdsprøvning i LivaRehabs socialøkonomiske virksomhed LivaCreation. Her kan du prøve at være på en arbejdsplads i et roligt og skånsomt miljø. Du indgår i produktionen efter evne, interesser og hensyn. Formålet er at understøtte og udvikle dine kompetencer. LivaRehab står for hele afklaringsforløbet.

  Case Managementforløb (kontaktperson)

  Hvis du er 18-30 år og har svært ved at overskue hverdagen og få handlet på praktiske gøremål som eksempelvis kontakt til boligforening, banken, gæld, jobcenter, læge, mm. kan du få tilknyttet en kontaktperson fra Reden Ung. Kontaktpersonen kan gå med til møder og støtte dig i at få styr på både de praktiske og de følelsesmæssige ting. Tilbydes af RedenUng Aarhus.

  I Aarhus Kommune tilbyder vi Case Managementforløb, hvis du er over 30 år. Forløbene er tidsubegrænsede og tager udgangspunkt i din situation og dine behov.

  Sidst opdateret: 10. april 2024