Gå til hovedindhold

Kan min forening få et opslag på Aula?

Vi får ofte henvendelser fra frivillige foreninger og andre, som arbejder for en god sag. Foreningerne vil gerne have et opslag på Aula til for eksempel alle forældre på én skole eller flere skoler.

 • Læs op

Indhold

  Du kan som udgangspunkt ikke få et opslag i Aula.

  Aula er en platform til kommunikation mellem skole og hjem.

  I det ligger der også, at Aula som udgangspunkt ikke er en platform til information fra frivillige foreninger, kulturinstitutioner og så videre. Det gælder også, selvom om foreningen får kommunal støtte.

  Tværtimod arbejder vi løbende med at reducere mængden af opslag og beskeder i Aula. Mange forældre og medarbejdere oplever nemlig, at der kommer rigtigt mange informationer, de skal tage stilling til.

  Samtidigt ønsker vi at bruge vores tid på eleverne og forældrene. Derfor håber vi, at du vil respektere, at vi ikke kan indgå i en længere dialog om, hvorfor vi ikke kan oprette et opslag for dig, når nu formålet er så godt.

  Hvad kan du så gøre?

  Der er rigtigt mange velgørende og velmenende initiativer og arrangementer i Aarhus, som fortjener både opmærksomhed og støtte. Vi er rigtigt glade og taknemmelige for jeres store arbejde - tusind tak! - og anerkender også fuldt ud, at det er vigtigt at kommunikere om det.

  I Aula linker vi til Socialkompasset og ULF i Aarhus, så det kan måske være en god idé at blive oprettet der, hvis dit tilbud passer ind:

  • Socialkompasset (målrettet alle borgere i Aarhus)
   Overblik over aktiviteter og tilbud, der drives af frivillige sociale og sundhedsrettede foreninger samt Aarhus Kommune.
  • ULF i Aarhus (målrettet medarbejdere på skolerne)
   Formidler undervisnings- og læringsforløb, som udbydes af kunst- og kulturinstitutioner samt foreninger. 

  Ofte er der også lokale grupper på Facebook, hvor det er oplagt at fortælle om din forenings tilbud.

  Aarhus Kommune har desuden en række platforme, som kan bruges til at skabe opmærksomhed om dit gode arbejde. Se en oversigt:

  Sidst opdateret: 24. juni 2024