Gå til hovedindhold

Vuggestuer, dagplejer og børnehaver - se vores institutioner

Se hvor du kan få passet dit barn indtil det fylder 6 år. Find alle vores vuggestuer, dagplejer, børnehaver og integrerede institutioner. Du kan også se dit skoledistrikt og garantidistrikt.

 • Læs op

Indhold

  Søg på en adresse for at se institutioner i nærheden af dig. Tænd for den slags institutioner, du gerne vil se.

  Vuggestue 0-3 år

  En vuggestue modtager børn i alderen 0-3 år til pasning i dagtimerne. Find vores vuggestuer på kortet og læs mere om dem på deres egne sider.

  Dagpleje 0-4 år

  Dagplejen er pasning til børn primært i alderen 0-4 år. Børnene bliver passet i en lille gruppe, af samme dagplejer og i hjemlige rammer.

  Børnehave

  Vores børnehaver modtager børn fra de er 3 år gamle. Børnene kan gå i børnehaven frem til 1. august det år, de starter i skole. Find vores børnehaver på kortet og læs mere om dem på deres egne sider.

  Integreret institution for børn fra 0-6 år

  En 0-6-års-institution er en afdeling i et dagtilbud, der modtager børn i alderen 6 måneder og indtil august måned det år, barnet starter i skole.

  Selvejende dagtilbud

  I Aarhus kan du vælge at få passet dit barn i et selvejende dagtilbud. Et selvejende dagtilbud kan være vuggestue, børnehave eller integreret institution.

  Private institutioner

  I Aarhus kan du vælge at få passet dit barn i en privat institution. En privat institution kan være vuggestue, børnehave eller integreret institution.

  Følg med i dit barns hverdag på Aula

  Følg med i dit barns hverdag på Aula, uanset om barnet går i vuggestue, dagpleje, børnehave eller integreret institution.

  Har du lyst til at blive dagplejer?

  Vil du være med til at skabe nærvær og omsorg for små børn i et hjemligt miljø? Som dagplejer arbejder du hver dag med de små børns trivsel, udvikling og læring.

  Mød vores dagtilbud

  Se alle vores dagtilbud i Aarhus Kommune.

  Pas på legepladsen

  I Aarhus er legepladser og skolens udearealer åbne for alle. Vi håber du har lyst til at bruge dem.

  Sidst opdateret: 5. marts 2024