Gå til hovedindhold

Fjernvarme

Vil du gerne have klimavenlig fjernvarme i dit hus? Se her hvordan du nemt kan skifte fra fx. oliefyr eller pillefyr til fjernvarme

 • Læs op

Indhold

  Der er mange fordele ved fjernvarme. Hvad enten du skal bygge nyt hus og overvejer at få fjernvarme eller du gerne vil skifte til fjernvarme, er vi altid klar til at hjælpe med vejledning, så du nemt kommer i gang. 

  I dag er det ikke lovpligtigt at være tilsluttet fjernvarmen og flere boliger bliver opvarmet med en varmepumpe, jordvarme, et oliefyr, pillefyr eller med elvarme. Alle metoder lykkes med at opvarme boligen, men de har ikke samme komfort, varmesikkerhed, pris.

  Skal du bygge nyt hus?

  Vælg en grøn og langtidsholdbar løsning som fjernvarme. Fjernvarme har den laveste CO2-belastning sammenlignet med andre måder at varme dit hus op på. Læs mere om, hvordan du nemt kommer i gang med at få fjernvarme.

  Skift nemt til fjernvarme

  Vil du gerne skifte varmeløsning, så er fjernvarme det oplagte miljørigtige valg. Du vil altid have varme, uden at du behøver gøre noget. Og så er det billigt, både at anskaffe og i dagligdagen. Læs mere om hvordan du skifter fra fx. oliefyr eller pillefyr til fjernvarme.

  Mangler du varme eller varmt vand?

  Har du ingen varme eller varmt vand, så kontakt dit lokale fjernvarmeselskab. Se kontaktoplysninger på de 11 fjernvarmeselskaber i Aarhus Kommune og omegn her.

  Sidst opdateret: 17. august 2023