Gå til hovedindhold

Aktuelle og kommende udbud i Aarhus Kommune

Her finder du både alle aktuelle udbud, som Aarhus Kommune har lige nu, samt en liste over alle kommende udbud resten af året.

 • Læs op

Indhold

  Aarhus Kommune bruger udbudssytemet Comdia til alle udbud. Det betyder, at alle informationer og officielle procedurer foregår gennem Comdia.

  Der er angivet forventet opstart af udbudsproces på de enkelte udbud, som kan give en indikation af, hvornår Aarhus Kommune internt opstarter arbejde vedrørende det pågældende udbud.

  Det kan være en god idé at abonnere på dit interesseområde i god tid, så du har mulighed for at deltage i eventuelle opstartsprocesser som fx markedsdialog eller lignende.

  Aktuelle udbud i Aarhus Kommune

  Herunder finder du et link til Comdia med Aarhus Kommunes oversigt over alle aktuelle udbud.

  COMDIA: aktuelle udbud i Aarhus Kommune

  Kommende udbud i Aarhus Kommune

  Herunder finder du et link til Comdia med Aarhus Kommunes oversigt over kommende udbud for resten af året.

  Det er desuden muligt at følge et udbudsområde og få adviseringer om, når et udbud er på vej indenfor netop dine interesseområder.

  COMDIA: kommende udbud i Aarhus Kommune

  Andre udbudskanaler

  Vi anbefaler desuden udbud.dk, hvor alle nationale annoncerede udbud vises, det vil sige dem under EU-tærskelværdierne, samt indkøbsplaner.

  Et andet supplement er EU’s udbudsportal, TED, der indeholder alle EU-udbud inklusiv de danske EU-udbud.

  Udbud.dk og TED opdateres dagligt med nye udbud. Ligesom på Comdia, kan du oprette søgeplaner og følge med i netop de udbud, der er relevante for dig på både udbud.dk og TED.

  Tærskelværdier

  Tærskelværdierne er de beløbsgrænser, der afgør, hvilke regler en offentlig kontrakt er omfattet af. Du finder tærskelværdierne her på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens side.

   

  Sidst opdateret: 12. marts 2024